|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν νομίζω να μην αντεξει τις πιέσεις το πλαστικό. τωρα για την αντλια εγω δεν ξέρω, κάτι σαν την Eheim Universal Pump 1048 (ενδεικτικα τιμη και χαρακτηριστικα εδω http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1218) που δίνει και μανομετρικο 1,5 μετρο και 600 λ/ω
Αλλά οπως είπε και ο Thanasis76 το καπακι επειδί ειναι βιδωτό ισως να έχει προβλημα μετα απο καποιο καιρό. Ισως καπακι που κλείνει με μεταλικα ελασματα να είναι πιο ασφαλες... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η διαρροή δεν άργησε να έρθει μετά από κάποιους μήνες χρήσης. να πω ότι έλυσα το πρόβλημα με σιλικόνη καθώς και ότι λειτουργούσε με το νερό εσωτερικά σε μεγάλες θερμοκρασίες και δουλεύει ακόμα χωρίς πρόβλημα (πλέον σε ενυδρείο). Εάν δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα με το πλαστικό κούμπωμα θα ήταν το ποιο σκυλί μηχάνημα που έχω δει πότε αν ειχε στομα........ |
|
||||
|
||||
![]()
Αν χρησιμοποιήσω αυτή
http://cgi.ebay.co.uk/Submersible-Ve...item29ff92b968 θεωρείται ότι δεν θα κάνει δουλειά?? Γιατί να επιλέξω σε αντλία την eheim που είναι 3πλάσια τιμή απο άλλες?? |
|
||||
|
||||
![]()
Για λόγους αξιοπιστίας, είναι πολύ καλές.
|
|
||||
|
||||
![]()
Επίσης δες και τα watt, το φίλτρο δουλεύει συνεχώς.
|
||||
|
||||
![]()
¶ρα και οι Eheim μπορεί να βγουν με πρόβλημα...
![]() Βασικά εγώ έχω απορία... η αντλία για την οποία μιλάμε είναι μία κλασσική υποβρύχια αντλία η οποία τραβάει νερό από τις τρύπες που έχει και μετά το σπρώχνει από την έξοδο της μέσω μία σωλήνας, σωστά?? Στην περίπτωση του εξωτερικού φίλτρου τώρα, με ποιό τρόπο τραβάει το νερό από το ενυδρείο?? Αφού βρίσκεται μέσα στο δοχείο...Βρίσκεται στο κάτω ή στο πάνω μέρος του δοχείου... δυχτυχώς δεν έχω καταλάβει καλά... αν μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
H αντλία είναι στο πάνω μέρος ώστε να μπορεί να γίνεται εξαέρωση
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φίλτρο εξωτερικό | aggelospap | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 22-12-09 18:15 |
Εξωτερικό Φίλτρο | Filotas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 31-03-08 17:29 |
Εξωτερικό φίλτρο | AXEL | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 07-06-07 13:37 |
CO2 και εξωτερικό φίλτρο | maxgr | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 10-07-06 09:33 |
DIY εξωτερικό φίλτρο | drakoulis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 124 | 23-06-06 23:06 |