|
|
|||
|
|||
![]()
To πρώτο είναι το Hygrophila corymbosa,
το δευτερο πρέπει να είναι το hygrophila polysperma και το 3o είναι το Limnophila sessiliflora με μια μικρή επιφύλαξη καθώς μπορεί να είναι και ή Cabomba caroliniana Εδώ http://www.tropica.com/plant_print.asp πληκτρολογόντας τις αντιστοιχες ονομασίες μπορείς να δεις κάποια χαρακτηριστικά.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν το δεύτερο φυτό μοιάζει με αυτό της φωτογραφίας, τότε είναι GYMNOCORONIS SPILANTHOIDES. Αν και εγώ δεν το πήρα από το ΙΚΕΑ έχω ακούσει ότι "κυκλοφορεί" εκεί. Είναι ταχύτατης αναπτυξης και ρουφήχτρα θρεπτικών συστατικών...
![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
...... Mε έστειλες τώρα... Έχω το φυτό της φωτογραφίας και νόμιζα οτι ήταν πολύσπερμα που απλά πήρε άλλο χρώμα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι να πω εγώ, που το παρήγγειλα από πετ σοπ, μου ήρθε σε κακά χάλια, σχεδόν λιωμένα κλαδέματα και όχι φυτά με ρίζες. Με το ζόρι κατάφερα να σώσω 4-5 κορυφούλες ύψους 2 εκατοστών. Και μετά έμαθα οτι μπορεί να το πετύχει κανείς στο ΙΚΕΑ.
ΥΓ: Μήπως το φυτό στο έδωσε γνωστή φίρμα, που λυμαίνεται τις αγγελίες; ![]() ------------------------- @ harris samos Όχι φίλε μου δεν έχω κανένα υπόστρωμα. Μόνο γύρω στα 7 εκατοστά άμμου. Δες εδώ όλη την ιστορία ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη theodor72 : 03-02-10 στις 01:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Η γνωστή η φίρμα μου είχε δώσει πολύσπερμα το οποίο είναι πιο ανοιχτόχρωμο.. Αυτό που αναφέρομαι μου το έδωσε ο rigel. Έχεις παρατηρήσει αν πετάει ή όχι στο ξεφάρκωτο ρίζες όπως το πολύσπερμα? ΥΓ Στην τελική μπορεί να τα ψιλομπερδεύω.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αν τελικά ο φίλος garre διαβάσει τα "παράπλευρα" και βοηθηθεί λίγο στην αναγνώριση των φυτών του, τότε πάρε φόρα και σβου... ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Εσουλουπώθει και εμεταφέρθει
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνώριση Φυτών απο ΙΚΕΑ | johns741 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 20-12-09 10:56 |
φυτα ικεα....αναγνωριση | Πάνος | Αναγνωρίσεις φυτών | 62 | 16-05-08 18:58 |
φυτά από το ΙΚΕΑ | norma | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 13-05-08 23:09 |
Φυτα Ικεα | epistimon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 22-04-06 12:41 |
Φως για φυτά | giannis1976 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 24-02-04 01:22 |