|
|
||||
|
||||
![]()
οταν λετε στα ΙΚΕΑ σε ποιο τμημα εννοειτε;
ειναι δηλαδη φυτα σε γλαστρακι τα οποια μπορουμε να τα βαλουμε μεσα στο ενυδρειο? |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι σε ποτηρι με νερο και καπακι....δεν ειναι ολα υδροβια ομως...πολλα ειναι υδροφιλα και χαλανε σε λιγο καιρο....
αν ανανγωρισεις το ειδος και ξερεις οτι ειναι υδροβιο ..ειναι αρκετα φθηνα μερικα...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα έχουν στα φυτά για κήπο.Εγώ έχει κάτι μήνες που πήγα και δεν είχε πολλά κομμάτια.Βεβαια μπορεί να έχουν φέρει πάλι.Τα είχαν σε μεγάλα πλαστικά ποτήρια και στοιχιζαν 5 ευρώ.Είχε και κάτω στην Αθήνα. Και αυτά τα δύο (δεν είχε άλλα είδη)που είχα πάρει γράφαν πάνω στο ποτήρι ότι είναι κατάλληλα για ενυδρείο. |
|
||||
|
||||
![]()
5 ευρω τα πηγαν?? εγω τα αγοραζα με 2 καποτε...
![]() βουλα μη δινεις σημασια τι γραφουν...και τα υδροφιλα που ειχα παρει και χαλασαν εγραφε οτι ειναι για "aquarium ή για βαζο".....ακομη τετοιες βλακειες γραφει η ετικετα?...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γειά σου Πάνο. Σου παραθέτω ακριβώς τι γράφει η ετικέτα γιατί έχω κρατημένο το ποτηράκι. <<Πρέπει πάντα να παραμένει στο νερό.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ακουάριουμ και βάζα.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διακόσμηση με π.χ άμμο και πέτρες.Δεν χρειάζεται λίπασμα.Μόνο για διακόσμηση,όχι κατάλληλο για κατανάλωση.>> Μου αρέσει η τελευταία πρόταση.... Απόσο θυμάμαι και τα δύο 5 ευρώ τα είχα πάρει. Για το φυτό δεν με ένοιαζε αν πάθει κάτι για τα ψάρια φοβήθηκα στην αρχή.Πάντως μια χαρά αναπτύσσονται. Τώρα θα δοκιμάσω και να τα κλαδεύσω και ο θεός βοηθός. |
|
||||
|
||||
![]()
επισημαινω αυτο..ωστε αν καποιος αλλος παει να παρει να ξερει οτι ασχετα που το γραφει η ετικετα το φυτο μπορει να ειναι ακαταλληλο για ενυδρειο..οποτε ειναι αναγκαια η αναγνωριση του ειδους. (ή να εισαι κ***φαρδος)
|
||||
|
||||
![]()
Έχουν και ριζούλα ή είναι όλα κλαδέματα;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() Σε μένα είχαν και τα δύο ρίζα.Μέσα στο ποτηράκι είχαν και το γνωστό γλαστρακι με βαμβακι αν θυμάμαι καλα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνώριση Φυτών απο ΙΚΕΑ | johns741 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 20-12-09 10:56 |
φυτα ικεα....αναγνωριση | Πάνος | Αναγνωρίσεις φυτών | 62 | 16-05-08 18:58 |
φυτά από το ΙΚΕΑ | norma | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 13-05-08 23:09 |
Φυτα Ικεα | epistimon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 22-04-06 12:41 |
Φως για φυτά | giannis1976 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 24-02-04 01:22 |