|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν το καδο τον βαλεις να γεμιζει και αφου γεμισει να αδειαζει θα δεχθει πιεση για να γεμισει και να να ανεβασει το νερο πανω.... αν ομως το το βαλεις να τραβαει το φιλτρο απο τον καδο ποτε δεν θα δεχθει πιεση γιατι ποτε δεν θα γεμισει μεχρι πανω ο καδος.... νομος δικος μου!!!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θυμάμαι ένα παλιότερο ποστ εδώ που κάποιος το είχε προσπαθήσει και τινάχτηκε το καπάκι στον αέρα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
με την λογικη την δικια μου... να μου πειτε...??
|
||||
|
||||
![]()
στο σχεδιο οπως το εχω σκεφτει ο καδος δεν θα γεμιζει ποτε...
εχω αδικο??? ειναι κατι που δεν εχω σκεφτει???
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πρέπει να βάλεις ένα μικρό σωλήνα εσωτερικά, συμφωνείς;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ο πλαστικος συνδεσμος με τις βολτες ειναι 4 ποντοι κατω απο το καπακι και αν χρειαστει θα βαλω και 3-4 ποντοι ακομα με σωλινακι... γι αυτο εβαλα το σχεδιο να δειτε οτι δεν θα δεχετε πιεση το δοχειο... ![]() ![]() οποτε χωρις πιεση μηδαμινες πιθανοτητες για διαρροη.... ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
σε αυτο εχεις δικιο και ειναι το μονο που σκεφτομαι.... ο καδος θα δεχετε πρωτος το νερο απο το ενυδρειο και αρα οι βρωμιες θα περνανε πρωτα απο εκει. κατι θα σκεφτω γισ τις βρωμιες παντος.... στο θεμα της υπερβολης να πω οτι ο καδος ειναι 10 λιτρα αλλα θα μπει μεσα 7 λιτρα σιποραξ + 2 λιτρα σιποραξ το ενα φιλτρο + 2 λιτρα το αλλο φιλτρο θα εχω συνολο 11 λιτρα βιολογικο υλικο για 360 λιτρα ενυδρειο με 5 δισκους. ετσι και οι δισκοι θα απολαμβανουν πολυ καθαρο νερο και σε περιπτωση που θελω να βαλω 2-3 ακομα σε περιπτωση μελλοντικη γεννας θα εχω το κεφαλι μου υσηχο... ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 30-01-10 στις 06:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν ο κάδος μπει στην είσοδο, δημιουργείται υποπίεση στο εσωτερικό του και μειώνεται ο κίνδυνος διαρροής. Αν μπει στην έξοδο δημιουργείται πίεση.
Το δοχείο σου πάντως δεν μου φαίνεται αρκετά ανθεκτικό...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλα μου την λενε με νομους και με τετοια... το δοχειο ειναι πολυ γερο... δεν ζουλιετε καν... εχει παχυ τοιχος
|
||||
|
||||
![]()
το ίδιο ετοιμάζω και εγώ . το δοχείο θα έχει μια ελαφρά πίεση από μέσα προς τα έξω η οποία όμως δεν είναι μεγάλη λόγω της μικρής αντίστασης που δημιουργούν τα μεγάλα κενά που έχει το σιποραξ ανάμεσά του. το κυρίως πρόβλημα είναι να βρεις το κατάλληλο δοχείο που να σφραγίζει ικανοποιητικά , παρέχοντας πρόσβαση για συντήρηση , με λογικό βάρος και τιμή .
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν εχεις κανενα μεγαλο θερμο??? ------------------------- Παράθεση:
παντος ετσι οπως το εχεις σχεδιασει εσενα φιλε θα εχει πιεση... για να ανεβει το νερο κανα μετρο θα δωσει αρκετη πιεση στο δοχειο σου...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 29-01-10 στις 23:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τεχνητο βιολογικο υλικο | theofilos | Φίλτρανση | 12 | 05-03-09 12:31 |
καλτσες για βιολογικο υλικο | dinos99 | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 08-08-08 20:20 |
Βιολογικο υλικο για μικρης χωρητικοτητας φιλτρα | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 08-04-08 21:10 |
Ανθρακας vs αλλο βιολογικο υλικο | Marvin | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 08-04-08 15:50 |
ουπα για βιολογικο υλικο. | dinos99 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 11-12-07 15:37 |