|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν το βαλεις στην εξοδο για να δουλεψει το φιλτρο πρεπει να πρεσασει το φιλτρο νερο μεσα στον καδο και μετα να βγει στο ενυδρειο.. αρα εχουμε πιεση του καδου.... αν το βαλεις να τραβαει απο τον καδο δεν εχουμε καθολου πιεση του καδου απλα υπαρχει εκει σαν ενδιαμεσο δοχειο...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η ταχύτητα αυτή, είναι η ταχύτητα που μπορεί να δώσει ο κυκλοφορητής (εξαρτάται από την δύναμη του, από την αντίσταση που θα συναντήσει το νερό, από την διάμετρο του σωλήνα κα). Όπου και να το βάλεις, είτε πριν είτε μετά, όταν μπουκώσει ο κάδος θα σου κόψει την ίδια ταχύτητα. *Νόμος Μπερνούλι, αντίστοιχος της αρχής διατήρησης της ενέργειας για τα υγρά.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν το καδο τον βαλεις να γεμιζει και αφου γεμισει να αδειαζει θα δεχθει πιεση για να γεμισει και να να ανεβασει το νερο πανω.... αν ομως το το βαλεις να τραβαει το φιλτρο απο τον καδο ποτε δεν θα δεχθει πιεση γιατι ποτε δεν θα γεμισει μεχρι πανω ο καδος.... νομος δικος μου!!!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θυμάμαι ένα παλιότερο ποστ εδώ που κάποιος το είχε προσπαθήσει και τινάχτηκε το καπάκι στον αέρα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
με την λογικη την δικια μου... να μου πειτε...??
|
||||
|
||||
![]()
στο σχεδιο οπως το εχω σκεφτει ο καδος δεν θα γεμιζει ποτε...
εχω αδικο??? ειναι κατι που δεν εχω σκεφτει???
|
||||
|
||||
![]()
Αν ο κάδος μπει στην είσοδο, δημιουργείται υποπίεση στο εσωτερικό του και μειώνεται ο κίνδυνος διαρροής. Αν μπει στην έξοδο δημιουργείται πίεση.
Το δοχείο σου πάντως δεν μου φαίνεται αρκετά ανθεκτικό...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τεχνητο βιολογικο υλικο | theofilos | Φίλτρανση | 12 | 05-03-09 12:31 |
καλτσες για βιολογικο υλικο | dinos99 | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 08-08-08 20:20 |
Βιολογικο υλικο για μικρης χωρητικοτητας φιλτρα | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 08-04-08 21:10 |
Ανθρακας vs αλλο βιολογικο υλικο | Marvin | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 08-04-08 15:50 |
ουπα για βιολογικο υλικο. | dinos99 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 11-12-07 15:37 |