|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και να ρωτήσω, αν δεν έχεις σκοπό να αυξήσεις την ιχθυοφόρτιση, τι θα τρώνε τα καλά βακτηρίδια που θα έχει τελικά το siporax; Το ρωτάω γιατί κάπου είχα διαβάσει ότι τελικά δεν θα αποικηθεί όλο (με την έννοια ότι δεν θα εκμεταλευτείς όλη τη δυναμική του) το υλικό όταν είναι περισσότερο από ότι χρειάζεται, απλά θα έχει πιο αραιές αποικίες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν και νομιζω πως δεν.... ![]() ![]() την ιχθυοφορτιση δεν θα την αυξησω αλλα επιδη θα εχω μεσα 5 μικρα δισκακια χρειαζοντε πολυ σιποραξ... οταν ειναι μικρα τα δισκακια και για κανενα χρονο που περνουν μποι ![]() πρεπει να ταιζουμε 5-6 φορες την μερα και καλα.... εκτος απο τις τροφες του εμποριου φανταζου οτι θα τρωνε καθε μερα και μοσχαροκαρδια που ειναι πολυ επιβλαβης για το νερο.... οσο για τον καδο θα μπει σε σειρα οπως λεω και στην αρχη....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() απλα οι τρυπες και οι διαμετρο στις βολτες ειναι 1/2 ιντσα. αρκετα μεγαλη για να βαλω βανακια νομιζω....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βγάζεις το παγιμάδι και βάζεις τις βάνες. Ο μεγάλος σωλήνας της eheim είναι 16/22 που σημαίνει ότι η βάνα έχει διάμετρο 16mm. H 1/2΄είναι 12.7 mm. Ανοίγεις και άλλο την τρύπα στου κουτί και βάζεις τις βάνες. ------------------------- Παράθεση:
![]()
Worlds most Gadget Aquarium..almost Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη almost : 29-01-10 στις 19:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
στο πρωτο δεν νομιζω να το χαλασω.... τωρα που βγηκε μια χαρα και μου αρεσει... μετα αν μεινει εστω και λιγο σιλικονη θα εχω διαρροη... τον καδο στην εξοδο του φιλτρου ουτε για αστειο.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πανευκολο.
Φανταζομαι στη εξοδο λες οχι γιατι θα κοψει την ροη του κυκλοφορητη του φιλτρου σωστα; |
|
||||
|
||||
![]()
θαναση δες στα ειδη κηπου για καμια συστολη πλαστικη η καποιον ανταπτορα
|
||||
|
||||
![]()
Θαναση μπορω να ρωτησω πως συνδεονται σε σειρα, γιατι η ιδεα σου ειναι φοβερη και ισως στο μελλον οταν αποκτησω εμπειρια αρα και δισκους θα μου χρειαστει.
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Foveras;410823]Θαναση μπορω να ρωτησω πως συνδεονται σε σειρα, γιατι η ιδεα σου ειναι φοβερη και ισως στο μελλον οταν αποκτησω εμπειρια αρα και δισκους θα μου χρειαστει.[/QUO
περνεις την σωλινα που περνει το νερο απο το ενυδρειο και βαζεις ενδιαμεσα τον καδο... ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τεχνητο βιολογικο υλικο | theofilos | Φίλτρανση | 12 | 05-03-09 12:31 |
καλτσες για βιολογικο υλικο | dinos99 | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 08-08-08 20:20 |
Βιολογικο υλικο για μικρης χωρητικοτητας φιλτρα | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 08-04-08 21:10 |
Ανθρακας vs αλλο βιολογικο υλικο | Marvin | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 08-04-08 15:50 |
ουπα για βιολογικο υλικο. | dinos99 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 11-12-07 15:37 |