|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Άντε να δούμε και εμείς που λείπαμε
![]() Περαστικά Σταύρο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Κλεόβουλε.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Περαστικά Στρατηγέ μας, εμείς το ενυδρείο σου ματιάξαμε, εσύ αρρώστησες?
Ηλία, τώρα θα νευριάσω, εγώ Πήτερ Σέλερς κι ο Πάνος με τα ουρί του Παραδείσου? Τι αδικία είναι αυτή? ![]() Πάντως το κορμί το πέτυχες, έτσι ήταν στα νιάτα του, πριν αρχίσει τα κοψίδια και τα γουρουνόπουλα. ![]() Οι φωτό βγήκαν μάπα, ίσως επειδή τις τραβούσα εγώ (που ήσουν βρε Ζ.Χ.?) Στην προηγούμενη σελίδα έχει άλλες 10, πόσες φορές θέλετε πια να μας δείτε, δεν μας βαρεθήκατε? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλε τα σαλιγκαρια μου που ειναι?...
![]() ![]() Καμια λεζαντα με τα ονοματα δεν εχει ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ρε κωστα τελικα πολυ χαλια η Hitachi, ελπιζω να βγαζει καλυτερο βιντεο.
Εκτος αν το δυνατο της χαρτι ειναι με το εξαρτηματα για κολλητηρι!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αλλά εγώ που δεν άλλαξα τις ρυθμίσεις από την φωτογράφηση του ενυδρείου κι έψαχνε ψαράκια και βαλισνέριες το μηχάνημα. Φυσικά ένας επιπρόσθετος λόγος είναι το "θέμα" της φωτογράφησης, γιατί άλλο να βγάζεις μοντέλες κι άλλο "ψαρόφατσες" σαν τις δικές μας. ![]() Όσο για το εξάρτημα για κολλητήρι, δεν θυμάμαι ποιός εξυπνάκιας το είπε στη συνάντηση, αλλά έχω μια υποψία για τον ένοχο, τις φωτογραφίες του οποίου ακόμη δεν τις είδαμε, αν και τον βλέπουμε στην πρώτη φωτό να τραβάει και στην τρίτη να μας γυρνάει πλάτη. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |