|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Στο θέμα μας τώρα: Συνάντηση ![]() Τώρα που μας επιτρέπουν και το κάπνισμα, ![]() panos1972 (πάλι εκεί θα είναι αυτός?) ![]() bokostas (δεν μπορεί να λείψει ο απουσιολόγος...) lucy (κανόνισε να μην έρθεις πάλι...στην Αλεξανδρούπολη ακόμη σε περιμένουν) ![]() Thrillos (θα τον φέρω έστω και με το ζόρι, έτσι Ευθύμη?) nikosm1 (λείπει ο Μάρτης απ' τη Σαρακοστή? Έστω και με τα Μαρτάκια) george (οι επίσημοι αργούν, αλλά έρχονται...) ![]() paco (απλά δεν γίνεται συνάντηση χωρίς τον Βασίλη) repanas6 (Αλέξανδρε αν δεν έρθεις, θα ρίξω κεζάπι στο μονομάχο) lion (Λεωνίδα οτοκυκλολόγε, ξέρεις ε... ![]() chris129 (αν δεν κατέβει για Δήμαρχος Καλαμαριάς) paraskevi_gr ![]() ![]() cpapakon (Χρήστο θα περάσω να σε πάρω 11:45) kalaxan (ψηλέ κανόνισε με τον υπεύθυνο του... παραρτήματος Περαίας) Alex_Salonica (κάποιος? "Παν-άχρηστος" θέλει συμβουλές για κιχλίδες) ![]() aquahome (και μην ξεχάσεις το κεφίρ...Γιάννη) Σταύρος Τσιόνογλου (άντε και η επόμενη στην Κατερίνη..) ![]() aquaman (Δημήτρη αν λείψεις... θανατική ποινή) mikenuke (γιατί θέλουμε κι άλλες φωτό...) ![]() theodor72 (δεν ακούω τίποτα, 11:50 Πόντου και Αιγαίου γωνία) neos (Ανδρέα σου έχω μαζέψει κάτι κουνουπάκια...μιαμ μιαμ) ![]() Kotsos (δεν γίνεται να χάσεις την τελευταία μάζωξη της χρονιάς Κωτσαρή) gkampanis (Γιώργο, την προηγούμενη πήρες απουσία, κανόνισε...) ![]() SOCRATIS (αν δεν έρθεις... κώνειο) GIORGOSCARA (μην κάνεις τον ![]() ...ρε παιδιά πιάστηκε το χέρι μου να γράφω, ![]() Κι αυτοί που τους δήλωσα εγώ, αν τολμούν, ας κάνουν πως δεν έρχονται.., ![]() θα τους διαπομπεύσουμε δημοσίως, θα περάσουν τα πάνδεινα, θα ξεφτιλιστούν, ![]() το όνομά τους θα γραφτεί δίπλα στου Νέρωνα, του Χίτλερ, του Μπους, του Πάνου... ![]() Η μόνη δικαιολογία που δεχόμαστε, είναι η νέα γρίππη ![]() Και θα υπάρχει και δώρο - έκπληξη ![]() Όποιος βρει τι είναι, κερδίζει τα 10 πρώτα και πιο ζουμερά, οι υπόλοιποι θα πάρουμε τα τσουρούτικα. |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς θα είναι μία από τις ελάχιστες φορές που θα λείψω.
![]() Τον Μάρτη όμως σίγουρα θα είμαι. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
AAAAaa, ξεχασες να συμπληρωσεις, το "γιατι θελουμε και περιοδικα και μπλουζακια, και αιτησεις για νεα μελη!"
Λοιπον για θυμιστε μου τι μου εχετε παραγγειλει? Εχω 2 σετ απο περιοδικα και μερικα μπλουζακια, και nymfea lotus για το mizigr, αν θελετε και καποιος αλλος τιποτα πειτε μου.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντως θα είμαι εκεί
![]() Υ.Γ. Paco θα θυμηθείς να φέρεις εκείνα τα γκρίνταλ που λέγαμε γιατί δεν αξιωθήκαμε να βρεθούμε από την προηγούμενη συνάντηση;
|
|||
|
|||
![]()
Θα ήθελα να έρθω και 'γω να σας γνωρίσω απο κοντά, αν είναι ΟΚ.
|
|
|||||
|
|||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Έλα και θα καταλάβεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειάζεται καν να ρωτάς! Φυσικά και είναι ΟΚ!
|
||||
|
||||
![]()
καμιά cuba παίζει;
|
|
||||
|
||||
![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Θα μαι κει...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αλεξ δε σε ξεχασα αν θελει και καποιος αλλος ας το πει για να ετοιμασω ολα μαζι
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ δεν θα μπορέσω να έρθω αυτή τη φορά
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μάκη θα έρθεις αυτή τη φορά, ή θα στείλεις courrier για την cuba?
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Σε παρακαλώ να κάνεις bann τον εαυτό σου, τουλάχιστον για 10 μέρες. ![]() Καλά, κανείς δεν βρήκε ποιό είναι το δώρο-έκπληξη? |
|
||||
|
||||
![]()
αν ειναι να ειμαι ο αι βασιλης απαιτω να ειμαι παχυς παχυς
apple snails εστειλε ο ηλιας
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εμένα μόνο για βόλτες πείτε μου και είμαι πρώτη! Κι άλλη φορά στο σπίτι του κρεμασμένου μην μιλάς για σχοινί ![]() .... θέλω να έρθω αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσω ... όλα είναι "ρευστά"!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και συμπληρώνει ο Δημήτρης (aquaman): "Παιδιά, αυτή τη φορά δε θα τα καταφέρω (βλέπω με πάει για θανατική ποινή ο απουσιολογος παραπάνω...) Λοιπόν τώρα που όλοι καταλάβαμε τι παίζει λέω οι συναντήσεις να γίνονται κρυφά, βράδια χωρίς φεγγάρι και να οργανωθούμε κοντα σε ρυάκια στο βουνό.... ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------ Μπράβο για την ιδέα για εκτός Θεσσαλονίκης, αλλά νομίζω πως θα πρέπει να γίνουν πρώτα οι κατάλληλες συννενοήσεις με τους εκεί ενυδρειάδες και να οριστούν από πρίν π.χ. από την αρχή του έτους, ποιές ημερομηνίες θα γίνουν οι συγκεντρώσεις και που. Θα διευκολυνθούν και οι εκεί φίλοι αλλά και θα οργανωθούν καλύτερα οι οικογενειάρχες όπως είπε και ο neos (τα σαλιγκάρια που σου χρωστάω τα φέρνω!) Ίσως θα πρέπει να εστιάσουμε σε συγκεντρώσεις ανάμεσα σε Μάρτιο, Απρίλιο, Μαίο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο. Λόγω καιρού και λόγω διακοπών γενικά! Δεν προτείνω όλους αυτούς τους μήνες αλλά ανάμεσα σε αυτούς. Νομίζω πως αυτοί συνήθως βολεύουν τους περισσότερους. Κώστα πιστεύω πως 3/1/2010 είναι νωρίς.... Να προτείνω για 10/1/2010; Τι να συμφωνήσουν καλέ οι moderators; Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Και οι moderators δεν αποφασίζουν αλλά το ΔΣ του ΠΣΦΕ. Σαν ιδέα με βρίσκει σύμφωνο αλλά υπάρχουν και άλλα θεματάκια που πρέπει να δούμε και να αποφασίσουμε. Ίσως θα μπορούσε να γίνει μια συνάντηση σε άλλη πόλη κοντά στην Θεσσαλονίκη, η οποία θα είναι ανάμεσα στις δύο καθιερωμένες μηνιαίες. Πολλοί δεν έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ και έρχονται την πρώτη Κυριακή του μήνα στην συνάντηση μας. Τι θα γίνει αν δεν βρουν κανέναν ή δύο τρεις άλλους που να ψάχνονται και να αναρωτιούνται τι έγινε ; Εξάλλου για την Κατερίνη ετοιμάζουμε άλλες εκπλήξεις. Έτσι Σταύρο ; ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Νομούς, αλλά δεν μπορώ να μην εκτιμήσω το ότι πχ ο Σταύρος έρχεται κάθε μήνα από Κατερίνη, ή ότι πχ στη Βέροια ή στη Δράμα υπάρχουν φίλοι χομπίστες που δεν τους έχουμε γνωρίσει λόγω της απόστασης, άλλωστε δεν είμαστε Κλιμάκιο μόνο Θεσ/νίκης... Πιστεύω λοιπόν ότι αν από τώρα ανακοινώσετε ότι 2 ή 3 συγκεκριμένες συναντήσεις, θα γίνουν σε γειτονικές πόλεις και το κάνουμε υπό τύπον εκδρομής, μπορεί και να υπάρχει μεγαλύτερη επιτυχία και συμμετοχή από τις καθιερωμένες στη πόλη μας. Σε κάθε περίπτωση, δεν επιμένω και σας έχω εμπιστοσύνη, αυτά είναι απλώς προτάσεις, το βάρος για την οργάνωση των οποίων, προφανώς δεν θα επωμιστώ εγώ, γι' αυτό και ζήτησα τη γνώμη των μοντερέϊτορς, που θα έχουν την ευθύνη και την τελική απόφαση. |
|
||||
|
||||
![]()
Θα το συζητήσουμε και όταν βγει το πρόγραμμα των συναντήσεων για το 2010 θα βάλουμε και τις ανάλογες ανακοινώσεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
θα φερω moss και θα σου πω και το κολπο για γρηγορη αναπτυξη...
οσο για τις συναντησεις σε αλλες πολεις, συμφωνω με το Γιωργο οτι εχει καθιερωθει η συναντηση και ειναι δυσκολο να αφησεις ξεκρεμαστο καποιον που θα ερθει και δε θα θυμηθει να βεβαιωθει πρωτα οτι θα ειμαστε εκει. Ομως δε πιστευω οτι χρειαζεται να ονομαστουν συναντησεις. μπορουμε να το κανουμε σε στυλ εκδρομης οπως και καποιος αλλος προανεφερε, και να το κανουμε καθε 3-4 μηνες, πιο συντομα πιστεψτε δεν θα κατσει παρα σπανια να γινει κατι τετοιο. Ας περιμενουμε και λιγο το νεο ετος με τις εκπληξεις του και στην επομενη συναντηση της Κυριακης μπορουμε να συζητησουμε ιδεες για εκδρομες, που θα εχουν στοχο την γνωριμια με τους απομακρυσμενους χομπιστες ή καποια δραστηριοτητα που θα εχει σχεση με το χομπι μας, οπως την τελευταια στην κατερινη!
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() "Ας περιμενουμε και λιγο το νεο ετος με τις εκπληξεις του και στην επομενη συναντηση της Κυριακης μπορουμε να συζητησουμε ιδεες για εκδρομες, που θα εχουν στοχο την γνωριμια με τους απομακρυσμενους χομπιστες ή καποια δραστηριοτητα που θα εχει σχεση με το χομπι μας, οπως την τελευταια στην κατερινη! " Τώρα ζήλεψα πραγματικά, κρίμα που δεν τη πρόλαβα. Να το ξανακάνουμε βρε παιδιά. |
|
||||
|
||||
![]()
Εκτός απροόπτου σε αυτή τη συνάντηση μας θα έρθει και η σύζυγος!
![]() ![]() ...σημ... μη ξεχάσετε να της πείτε όλοι ότι χρειαζόμαστε σπίτι κι άλλο ενυδρείο!! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |