|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Να ρίξω μια προτασούλα για συζήτηση στην επόμενη συγκέντρωση,θα μπορούσαμε κάποιες φορές να κάνουμε τη συγκέντρωση και σε κάποιες γειτονικές πόλεις πχ Βέροια ,Κιλκίς,Κατερίνη ,Λάρισα έτσι ωστε να μπορέσουμε να γνωριστούμε και με κάποιους άλλους ενυδρειόφιλους που δεν μπορούν να έρθουν Θεσ/νίκη.Σκεφτείτε το και το συζητάμε.
|
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ και προτείνω για τον Ιανουάριο την Κατερίνη
Το γράφω ως πρόταση γιατί δεν θα παραβρίσκομαι στην συγκέντρωση στις 6/12 |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ θα έρθρω. Θα το κανονίσουμε Κώστα για το πως θα πάμε.
Προσφορά: Θέλει κανέις guppy? Έχω δυο αρσενικούς και δυο θηλυκιές. Επίσης θα φέρω και κερατόφυλλο γιατί έχει γεμίσει σχεδόν όλο το ενυδρείο. Ζήτηση: έχει κανείς java ή christmas moss???? |
|
|||
|
|||
![]()
Σταύρο και Νίκο, συμφωνώ απόλυτα για επόμενη συνάντηση στην Κατερίνη, αρκεί να έρθουν αρκετοί,θα το συζητήσουμε την Κυριακή.
Βασίλη, Κώστα, Ευθύμη και Χρήστο (chris129), είστε οι πρώτοι που κλείσατε σαλιγκαράκια, σας τα κρατάω, θα έχει για όλους ελπίζω. Χρήστο, μακάρι να μπορούσα να πάρω τα γκαπάκια σου, αλλά έχω βάλει εντλεράκια και δεν θέλω να διακινδυνεύσω υβριδισμό, πάντως ευχαρίστως θα έπαιρνα κερατόφυλλο. Έχω και λίγη java moss να φέρω, η οποία σε λίγες μέρες θα λέγεται και "christmas moss". ![]() ¶λλος για σαλιγκαράκια apple snails ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα σε ολους.δυστηχως δουλευω την κυριακη και δεν θα μπορεσω να ερθω.θα τα πουμε στην επομενη.
|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν, ανακεφαλαίωση: (όποιος άλλος είναι να έρθει, παρακαλείται να το δηλώσει).
panos1972 bokostas lucy ? Alex_Salonica mikenuke paco drbig Kotsos chris129 cpapakon chemical mac ? Σταύρος Τσιόνογλου ? kalaxan ? Καλά, πλάκα κάνετε, μόνο 13 άτομα κι αυτοί όχι όλοι σίγουροι? ¶ντε ξεκουνηθείτε βρε, άντε να βλέπω συμμετοχές, όλοι γρίππη κολλήσατε? Σαλιγκαράκια apple snails έχουν ζητήσει 5 φίλοι, θέλει κανένας άλλος? |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα παιδιά...
ήθελα να ρωτήσω ως τι ώρα κρατάει η συνάντηση...??? (γιατί τελειώνω αργά την κυριακή...) μήπως θα φέρει κανείς και java moss??? δέν έχω έρθει ποτέ και θα ήθελα... |
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα, κράτα και για μενα δυο μηλοσαλίγκαρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς μετά από μια αβαρία που είχα χθες, και μου βγήκε ο κούκος αηδόνι, θα κάνω την πάπια και θα κάτσω σπίτι
![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα σου φερω και σενα!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν ειναι για Κατερινη και εγω μεσα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() mikenuke θα ήθελα και εγώ java, έκανα ένα project java wall με λίγη java που μεγαλώνει πολύ αργά και θα κάνει 1-2 χρόνια να στρώσει έτσι όπως πάμε... ευχαριστώ... Βρε Κώστα εγώ 1-2 θέλω όχι 5......... Επίσης: Θα φέρω και φακή και πίστια γιατί έχει γεμίσει όλο το ενυδρείο μου..... Απορώ που βρίσκουν χώρο να κολυμπούν τα ψάρια μου. |
|
||||
|
||||
![]()
παρων και εγω.
------------------------- για κατερινη
]kostaskich 200 lit discus-cardinal -rodostomus-ancistrus 450lit malawi haplochromines ![]() 30 lit iriatherina-cpd-red chery Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostaskich : 08-12-09 στις 16:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εσένα κύριε γυψοσανιδά του ΠΣΦΕ θα σε μπατσίσο
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βαλτε καμια φωτο ρε παιδια τοσες φωτο βγαλατε
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε να δούμε και εμείς που λείπαμε
![]() Περαστικά Σταύρο ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |