|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αμάν βρε Κώστα με τις λίστες σου! Μήπως έχεις κάνει στις μυστικές υπηρεσίες;
![]() Αν μπορέσω να έρθω θα σε ειδοποιήσω εγκαίρως για να κανονίσουμε. ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Ανδρέα και Λεωνίδα σας έπιασα στα πράσα, λοιπόν θα έρθετε? Κώστα? Αλέξανδρε? Νίκο μήπως το μετάνιωσες? |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλώνω παρών και μαζί μου δηλώνω τον συμφορουμίτη και φίλο Zipo καθώς και μια φίλη του Xριστίνα!! (Αντε Κώστα θα έχει και παρέα η γυναίκα σου
![]() ![]() Επίσης θα φέρω στη συνάντηση ένα σαλίγκαρο ζέμπρα, όποιος τον θέλει.... Ακόμα θα εκτιμούσα πάρα πολύ αν οι εμπειρότεροι κρατήσουν την υπόσχεσή τους από την προηγούμενη φορά και φέρου εύκολα φυτάκια (κυρίως ανουμπιες, και μικροσόρουμ αλλά και βαλισνέριες νάνα... ![]() ![]() ![]() Ετοιμάζω νεό πρότζεκτ με τις εμπεύσσεις του chemical .... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ο Zipo στήνει καινούριο ενυδρείο και θέλει μπόλι, άντε να το βοηθήσουμε το παιδί... Τις εμπνεύσεις του chemical τις φοβάμαι, θα σε πνίξουν 50 είδη άλγης. ![]() panos1972 bokostas Alex_Salonica mikenuke paco drbig Kotsos chris129 cpapakon chemical mac ? Σταύρος Τσιόνογλου ? kalaxan ? theodor72 ? repanas6 Zipo + Χριστίνα |
|
||||
|
||||
![]()
Παρών.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ για τον σαλίγκαρο, άλλα σαλιγκάρια δεν θέλω ευχαριστώ πολύ!!!!
Ακόμα θα φέρω και κάπου 10 κιλά από την μπεζ χαλαζιακή άμμο του pangea που μου περίσσεψε οπότε όποιος την θέλει... Ακόμα αν έχει κάποιος χαλίκι σκουρόχρωμο χαλαζιακό ( κανά 5-7 κιλάκια ας πούμε) θα του ήμουν ευγνώμων... ------------------------- Α και κάτι ακόμα... Από το περιοδικό ενυδρείο έχω τα τεύχη 1-10. Παίζει να υπάρχουν τα 11, 12 13 και να τα φέρει κάποιος στην συνάντηση? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αλέξης6 : 02-12-09 στις 16:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα (και όποιος άλλος ενδιαφέρεται) εννοείται ότι θα μοιραστούμε τα φακελάκια με τα αυγά αρτέμιας (σ ευχαριστούμε Μikenuke!). Εγώ θα φέρω ένα βαζάκι ARTEMIX της HOBBY που είναι έτοιμο μίγμα (αλάτι+αυγά) για όποιον το προτιμάει (δεν έχω παράπονο από το ποσοστό και την ταχύτητα εκκόλαψης απλώς δε με βολεύει να φτιάχνω μικρές ποσότητες).
Σαλιγκάρια είχαμε πει ότι θα μου φέρει ο Πάνος αλλά αν βολεύει περισσότερο υπολόγισε 2-3 απ του Ηλία. Φίλε Paco θα με ενδιέφερε να ξεκινήσω μια καλλιέργεια grindal. Αν δεν είναι μεγάλος κόπος φέρε και για μένα (μήπως θα πρέπει να φέρω ταπεράκι ![]() Η ιδέα για συναντήσεις και σ άλλες πόλεις είναι πολύ καλή. ¶λλωστε είμαστε κλιμάκιο Β. Ελλάδας, όχι Θεσσαλονίκης... Βέβαια όσοι την κοπανάμε 1-1.30 ωρίτσα κι ερχόμαστε, θα πρέπει να το οργανώνουμε σε στυλ οικογενειακή εκδρομής που δε θα ναι πάντα εφικτό.. Νομίζω όμως ότι οι όποιες διαρροές θα υπερκαλύπτονται από τις διευρυμένες τοπικές συμμετοχές ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα έρθω και γω τελικά εκτός απροόπτου αν και τρέχω πολύ αυτές τις μέρες και κυριολεκτικά και μεταφορικά
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |