|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
α και παραλιγο να ξεχασω παλι τα αυγα αρτεμιας για τον Neos.
Ναι αν θυμαμαι καλα τα 2 σετ ειναιγια εσας που τα ζητατε, Κωσταδες.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
για τα μωρά μου και μου τελειώνουν, φέρε μου και πληρώνω όσο-όσο. |
|
||||
|
||||
![]()
Παρων παιδες εαν παιζει και καμια βαλισνερια και κανενα σαλιγκαρακι ευχαριστως θα τα υοθετουσα
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω αυτή την Κυριακή, αν και θα το ήθελα πολύ! Την επόμενη φορά όμως θα με υπολογίζετε σίγουρα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Να ρίξω μια προτασούλα για συζήτηση στην επόμενη συγκέντρωση,θα μπορούσαμε κάποιες φορές να κάνουμε τη συγκέντρωση και σε κάποιες γειτονικές πόλεις πχ Βέροια ,Κιλκίς,Κατερίνη ,Λάρισα έτσι ωστε να μπορέσουμε να γνωριστούμε και με κάποιους άλλους ενυδρειόφιλους που δεν μπορούν να έρθουν Θεσ/νίκη.Σκεφτείτε το και το συζητάμε.
|
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ και προτείνω για τον Ιανουάριο την Κατερίνη
Το γράφω ως πρόταση γιατί δεν θα παραβρίσκομαι στην συγκέντρωση στις 6/12 |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ θα έρθρω. Θα το κανονίσουμε Κώστα για το πως θα πάμε.
Προσφορά: Θέλει κανέις guppy? Έχω δυο αρσενικούς και δυο θηλυκιές. Επίσης θα φέρω και κερατόφυλλο γιατί έχει γεμίσει σχεδόν όλο το ενυδρείο. Ζήτηση: έχει κανείς java ή christmas moss???? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα σε ολους.δυστηχως δουλευω την κυριακη και δεν θα μπορεσω να ερθω.θα τα πουμε στην επομενη.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν ειναι για Κατερινη και εγω μεσα
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |