|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω.
Ακριβως αυτο ειναι... Οποτε συν ενα φιλτρο στην λιστα.... Δεν εχω αποφασισει τι και πως,εχω μπερδευτει.... Βασικα θα ηθελα να βαλω αληθινα φυτα αλλα ηταν Καθετοι σε αυτους που πηγα και με απογοητευσαν.... Τοσο δυσκολο πια ειναι?Θα μου αρεσε μια αληθινη κινηση φυτων παρα ενα ''κρυο'' πλαστικο.Οσο για τα ψαρια γλυκου νερου'' αλλα τωρα απο ειδη δεν γνωριζω και δεν εχω ενημερωθει ακομα...
|
||||
|
||||
![]()
Καλωσήρθες και από μένα!
Τα αληθινά φυτά δεν είναι δύσκολα, αυτά μου είπαν και εμένα στην αρχή και πήρα ένα σωρό πλαστικές αηδίες ![]() Ευτυχώς όμως βρήκα αυτό το φόρουμ και τόλμησα να πάω σε αληθινά φυτά... Διάβασε λίγο το υπόμνημα για τα εύκολα φυτά (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=4537) και εδώ είμαστε ότι χρειαστείς...
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια ολ'αυτα,Δεν αφηνουν και τις καλυτερες εντυπωσεις απ'οτι διαβαζω και εδω μεσα οι ''Pet shop''
Τωρα αν παω εγω και του πω θελω Aponogeton crispus το πιο πιθανον ειναι να μου πει......ελα ΄΄αυριο΄΄ αν ειναι δυνατον και για τα Test που πρεπει να γινονται ειναι μιας χρησης η ειναι για συνεχεις μετρησεις? Συγγνωμη αλλα μαλλον Εχω πολυ δρομο μπροστα μου...
|
||||
|
||||
![]()
Ψυχραιμία... υπάρχουν πολλοί τρόποι να βρεις φυτά, δε χρειάζεται να περιορίζεσαι μόνο στα πετ σοπ... Αλήθεια, από ποιο μέρος της Κρήτης ?
Τεστ καλύτερα να αγοράσεις υγρά, διαρκούν από 40 έως 80 μετρήσεις... Μη βιαστείς να βάλεις ψαράκια, μάθε για τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες τους και αφού καταλήξεις στη σύνθεση του ενυδρείου σου θα τα βάζεις σιγά σιγά... Και όταν φτάσει αυτή η στιγμή, μπορώ να σου δώσω εγώ στρωμένο υλικό φίλτρου για να ξεκινήσεις...
|
|||
|
|||
![]()
Ηρακλειο....
Αν ξερεις κανενα καλο καταστημα να μου πεις..... Τα Test απο που θα τα αγορασω? Τι εννοεις με το να μην περιοριζομαι σε pet shop? Μπορω να βρω και απο καπου αλλου?
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου στείλω ΠΜ με τα Pet Shop...
Τώρα φυτά μπορείς να βρεις είτε από άτομα στο φόρουμ που κατά καιρούς κλαδεύουν, είτε από μαγαζιά στο internet (εγώ από εκεί ψωνίζω συνήθως...) Κι εγώ μόλις καταφέρω και στρώσω τα φυτά μου θα τα κλαδέψω και μπορώ να σου δώσω διάφορα...
|
|||
|
|||
![]()
Οκ.Θα περιμενω να μου πεις.
Θα παω και απο κοντα να τα δω αν και εχω παει σε 3-4,δεν εχει και πολλα το Hρακλειο.... θα κοιταξω και στο Internet.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχαριος ψαχνει | manosek | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 12-03-09 19:33 |
αρχαριος....πως να αρχισω | geokourou | Greek Aquarist's Boards | 10 | 15-03-08 19:20 |
Αρχαριος - Αρχαριος - Αρχαριος | ntzianam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-10-07 15:25 |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ | TEDDY | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 20-04-07 15:47 |
Αρχαριος | s-vitzi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 16-01-07 23:44 |