|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
γι αυτο να ειναι αν κανονιστει η συναντηση να βρεθουμε θα σου λυθουν και αλλες αποριες.
|
|
||||
|
||||
![]()
έκανα μερικές μικροαλλαγές στο ενυδρείο, αν και αργότερα έχω σκοπό να αλλάξω ενυδρείο.
τον τελευταίο μήνα οι red chery σταμάτησαν να γεννάνε, τι έχει συμβεί? ακόμα έχω το προβλημα με την πράσινη άλγη που κολάει στο τζάμι, αν και τα άλλα είδη άλγης που είχα έχουν σχεδόν εξαφανιστεί. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() υ.γ. το glossostigma ειναι δειγμα οτι δεν εχεις πολυ φως για αυτο και σηκωνεται και δεν στρωνει.θα το μονταρουμε. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() πολυ ομορφο!!!
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ομορφο ! Η πετρα ειναι εκτος τοπου, δεν δινει κατι στο συνολο και δεν δενει . Καλυψε την ολη με μος ή μετακινησε την.
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ παιδιά.
ανδρέα η πρόσκληση είναι ανοιχτή όποτε θέλεις έρχεσαι για καφέ. η ίδέα για νέο ενυδρείο μου μπήκε από τότε που είδα το τέλειο το δικό σου. σέλα( το κίτρινο που έχουν στη ράχη?) κανα δυό έχουν, θερμοκρασία 26, χρησιμοποιώ νερό όσμωσης 60-40. την πέτρα θα τη βγάλω, τώρα που μεγάλωσαν τα φυτά νομίζω πως δεν έχει λόγο ύπαρξης. και σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω λίγο παραπάνω τη moss, έχει πολύ δυνατό χρώμα και μου αρέσει. |
|
|||
|
|||
![]()
Αφου εχουν σελα σημαινει οτι αναπαραγονται (εφοσον υπαρχουν και αρσενικα). Αν δεν βλεπεις μικρα μηπως καποιο ψαρι σου τα τρωει;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μια πρωτη ιδεα! | nikitasp | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 3 | 23-11-07 01:37 |
Πρωτη γεννα. Χαρα και SOS | IRENE | Ζωοτόκα | 5 | 27-10-06 00:06 |
sos πρωτη γεννα | gleboukas | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 5 | 09-02-06 01:16 |