|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις, θα κάνω διορθωτικές κινήσεις όπως με συμβούλευσε και raven, αν κάποιος μπορεί να μου συστήσει κάποιο σύστημα co2 η κάποα συγκεκριμένη όσμωση κατάλληλη για το ενυδρείο μου θα το εκτιμούσα γιατί δεν έχω αρκετή εμπειρία σε αυτά τα συστήματα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
απλά όταν βλέπω μια μάρκα, δεν μπορώ να κρίνω αν είναι κατάλληλο για τοενυδρείο μου, γι αυτό θέλω να μου προτείνεται κάποια για όσμωση και co2 για να κάνω έρευνα αγοράς.
|
|
||||
|
||||
![]()
Tο ενυδρείο είναι σε αρκετά καλό δρόμο, αν προχωρήσεις στις διορθωτικές κινήσεις που αναφέρανε όλα τα παιδιά παραπάνω, σίγουρα θα γίνει τέλειο. Στο ερώτημά σου τώρα :
RO Για ρίξε μια ματιά εδώ : http://www.aquatek.gr/vb/showthread....ht=water+waves Παίζουν βέβαια και οι οσμώσεις της ro-man, όπου ο Έλληνας ο αντιπρόσωπος της http://www.ro-man.gr/ ανέφερε ότι ξαναάνοιξε, τώρα το κατά το πόσο θα ξεπεράσει τα προβλήματα του παρελθόντος (διανομή-επικοινωνία κλπ) είναι στο χέρι του να το αποδείξει. CO2 Ότι συσκευή και να πάρεις θα σου βγει ακριβότερα από τον "κλασσικό" πια συνδυασμό : 1) Mανόμετρο από aquaristic : http://www.aquaristic.net/shop.php/s...aram/manometer 2) Και μπουκάλα για CO2 από Πυροσβεστικά Είδη. Αν δεν βρεις Πρέβεζα, όταν έλθεις κάποια βόλτα ¶ρτα παίρνεις από εδώ. Νομίζω ο Ανδρέας (andreas213) πήρε την 5κιλη στα 40 ή 50¤ (αν κάνω λάθος θα σε ενημερώσει αυτός. 3) Μια αερόπετρα για διάχυση. Φως Aν δεν θέλεις να μπλέξεις με diy κλπ, έτοιμο συστηματάκι της glomat για 2Χ30 W+ 2 30ρες Τ8 ή μικρότερο. Χοντρικά με 230-240 ¤ θα έχεις RO, φωτισμό και CO2. Βέβαια δεν χρειάζεται να τα αγοράσεις όλα μαζί. Καλή συνέχεια... ΥΓ :Την riccia για χαλί ξέχνα τη! Υπάρχουν πολλά καλύτερα και δεν θα σου παίξουν και νεύρα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ για τις πολύ χρησιμες πληροφορίες,
αντρέα: την μπουκάλα την ξαναγεμίζεις από εκεί που την πήρες? την συναρμολόγιση την έκανες μόνος σου? θα επάνέλθω με απορίες που θα έχω σίγουρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Tην μπουκάλα στην γεμίζει ο ίδιος με 8-10 ¤ την φορά. Την δική μου 2κιλη συνήθως την γεμίζω ανά εξάμηνο (βέβαια παίζει ρόλο και ο τρόπος που θα την λειτουργείς).
Η συναρμολόγηση δεν είναι τίποτα. Σε 1 λεπτό την έχεις κάνει, βιδώνεις τα μανόμετρα πάνω στην μπουκάλα και από την έξοδο των μανόμετρων με σωληνάκι στο ενυδρείο (στο τέλος έχεις την αερόπετρα ή διαχυτήρα για μικρότερες φυσσαλίδες-καλύτερη διάχυση). Μπορείς να παρεμβάλεις βαλβίδα αντεπιστοφής και μετρητή φυσσαλίδων (και τα δύο μηδαμινού κόστους). Τέλος παίζεις με τις βάνες ώστε να επιτύχεις την επιθυμητή έξοδο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μια πρωτη ιδεα! | nikitasp | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 3 | 23-11-07 01:37 |
Πρωτη γεννα. Χαρα και SOS | IRENE | Ζωοτόκα | 5 | 27-10-06 00:06 |
sos πρωτη γεννα | gleboukas | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 5 | 09-02-06 01:16 |