|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Tο ενυδρείο είναι σε αρκετά καλό δρόμο, αν προχωρήσεις στις διορθωτικές κινήσεις που αναφέρανε όλα τα παιδιά παραπάνω, σίγουρα θα γίνει τέλειο. Στο ερώτημά σου τώρα :
RO Για ρίξε μια ματιά εδώ : http://www.aquatek.gr/vb/showthread....ht=water+waves Παίζουν βέβαια και οι οσμώσεις της ro-man, όπου ο Έλληνας ο αντιπρόσωπος της http://www.ro-man.gr/ ανέφερε ότι ξαναάνοιξε, τώρα το κατά το πόσο θα ξεπεράσει τα προβλήματα του παρελθόντος (διανομή-επικοινωνία κλπ) είναι στο χέρι του να το αποδείξει. CO2 Ότι συσκευή και να πάρεις θα σου βγει ακριβότερα από τον "κλασσικό" πια συνδυασμό : 1) Mανόμετρο από aquaristic : http://www.aquaristic.net/shop.php/s...aram/manometer 2) Και μπουκάλα για CO2 από Πυροσβεστικά Είδη. Αν δεν βρεις Πρέβεζα, όταν έλθεις κάποια βόλτα ¶ρτα παίρνεις από εδώ. Νομίζω ο Ανδρέας (andreas213) πήρε την 5κιλη στα 40 ή 50¤ (αν κάνω λάθος θα σε ενημερώσει αυτός. 3) Μια αερόπετρα για διάχυση. Φως Aν δεν θέλεις να μπλέξεις με diy κλπ, έτοιμο συστηματάκι της glomat για 2Χ30 W+ 2 30ρες Τ8 ή μικρότερο. Χοντρικά με 230-240 ¤ θα έχεις RO, φωτισμό και CO2. Βέβαια δεν χρειάζεται να τα αγοράσεις όλα μαζί. Καλή συνέχεια... ΥΓ :Την riccia για χαλί ξέχνα τη! Υπάρχουν πολλά καλύτερα και δεν θα σου παίξουν και νεύρα.
__________________
|
#2
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
#3
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ για τις πολύ χρησιμες πληροφορίες,
αντρέα: την μπουκάλα την ξαναγεμίζεις από εκεί που την πήρες? την συναρμολόγιση την έκανες μόνος σου? θα επάνέλθω με απορίες που θα έχω σίγουρα. |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Tην μπουκάλα στην γεμίζει ο ίδιος με 8-10 ¤ την φορά. Την δική μου 2κιλη συνήθως την γεμίζω ανά εξάμηνο (βέβαια παίζει ρόλο και ο τρόπος που θα την λειτουργείς).
Η συναρμολόγηση δεν είναι τίποτα. Σε 1 λεπτό την έχεις κάνει, βιδώνεις τα μανόμετρα πάνω στην μπουκάλα και από την έξοδο των μανόμετρων με σωληνάκι στο ενυδρείο (στο τέλος έχεις την αερόπετρα ή διαχυτήρα για μικρότερες φυσσαλίδες-καλύτερη διάχυση). Μπορείς να παρεμβάλεις βαλβίδα αντεπιστοφής και μετρητή φυσσαλίδων (και τα δύο μηδαμινού κόστους). Τέλος παίζεις με τις βάνες ώστε να επιτύχεις την επιθυμητή έξοδο.
__________________
|
#5
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
#6
|
||||
|
||||
![]()
πολύ διαφωτιστικό χρήστο. έχω λύσει απορίες πουθ είχα για πολύ καιρό.
|
#7
|
||||
|
||||
![]()
γι αυτο να ειναι αν κανονιστει η συναντηση να βρεθουμε θα σου λυθουν και αλλες αποριες.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μια πρωτη ιδεα! | nikitasp | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 3 | 23-11-07 01:37 |
Πρωτη γεννα. Χαρα και SOS | IRENE | Ζωοτόκα | 5 | 27-10-06 00:06 |
sos πρωτη γεννα | gleboukas | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 5 | 09-02-06 01:16 |