|
|
||||
|
||||
![]()
αν το χαλικι ειναι καταλληλο...(δε το ξερω του ερμη)....τοτε ισως αυτο που λεει ο αλεξανδρος...
ρωτησα μηπως και ειχες τιποτα τιγρακια που συνηθιζουν να πειραζουν τα μουστακια των κορυ...
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο σαν ειδικός που εισαι στα σκαλάρια.... το 1 από αυτα έχει φάει πολύ απομονωση.... και του ρίχνουν πολύ ξυλο... τι να κάνω??? δεν έχει σημαδια απλά οταν παει να πλησιασει τον διώχνει ο "αρχηγός"... να βάλω κανενα ακόμα για να μετριαστεί η πολικότητα των δύο??? Δεν έχω δει ποτέ να δέρνουν κορυς... λες?
τα μουστάκια θα ξαναβγούν?
|
||||
|
||||
![]()
ετσι ειναι οι κιχλιδες...υπαρχει ιεραρχια...και ο πιο αδυναμος τρωει το ξυλο...το καλο ειναι οτι τα εχεις σε αφθονα λιτρα..και ηδη ειναι 6 οποτε η επιθετικοτητα θα πρεπει να μοιραζεται..
τα λιτρα σου σηκωνουν παντως περισσοτερα σκαλαρια αν θελεις... το μουστακι αν ειναι απο τραυματισμο θα ξαναβγει...αλλα παρακολουθα το για φινροτ...
|
||||
|
||||
![]()
σε πρίπτωση finrot, βάζω φαρμακο ή άλλζω πιο τακτικά το νερο??? και αν φαρμαο ποιο?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Λεω εγω τωρα.. |
|
||||
|
||||
![]()
... θα την μετρούσα την αμμωνια??? σε υγρο της τέτρα είναι απολυτο 0! Παρεπιπτόντως σας βγάζω το καπέλο για τα πανέμορφα φυτά σας (Raven).... εγω δεν έχω τύχη με τα δικά μου...άλλα έχουν τρυπούλες άλλα κιτρινίζουν....
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δεν μιλαω για μετρησιμη αμμωνια στην στηλη νερου, αλλα για ιχνη αμμωνιας στο υποστρωμα -εκει οπου σκαβουν τα cory.
Για την μαυρη αλγη θα την βρεις την ακρη σιγα σιγα και θα δεις οτι θα επανελθουν τα φυτα σου. Υπομονη κι εμεις εδω ειμαστε σε οτι χρειαστεις. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Cory -Αναγνώριση.... | caverman | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 11 | 01-10-07 10:39 |
Corydoras aenaus χωρίς ...μουστάκια? | jstiva | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 34 | 07-06-07 11:55 |
Κομμένα μουστάκια σε κόρυς | filoxenos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 11 | 23-01-06 19:41 |
Cory & Fry | a$wto$ | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 15-11-04 22:27 |
Κομμένα μουστάκια στα Corydoras | test | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 26-12-02 04:47 |