|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα εγω ειχα ενα cory με ενα μουστακι εξαρχης , δεν εμφανισε ποτε τιποτε αλλο (fin rot) απλα ειχε ενα λιγοτερο και να σου πω κ την αληθεια ηταν το μονο που μπορουσα να ξεχωρισω αναμεσα απο ολα τα αλλα. και ειναι και το αγαπημενο του αντρα μου.
μην ανχωνεσαι το πιθανοτερο ειναι να το εκοψε καπου . οχι δεν ξαναφυτρωνει ! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο υποθετω εξαρταται απο το λογο που χαθηκε το τμημα του μουστακιου...
οταν παλαιοτερα ειχα λαβα..τα κορυ μου δεν ειχαν ουτε στο μισο τα μουστακια που εχουν τωρα...ενημερωθηκα..εβαλα αμμο...και τα μουστακια αποκατασταθηκαν....ειναι προσωπικη μου εμπειρια...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα ξαναβγηκαν!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω αν είναι άσχετο με το θέμα, αλλά στο ψαράκι αυτό, που είχα παλιότερα όταν ήμουν εντελώς ανίδεος, τα μουστάκια τους είχαν ξαναμεγαλώσει.
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω για τις απαντήσεις σας παιδιά, οταν λες πάνο είχες λάβα εννοείς πέτρες λάβα? Γιατι έχω 5-6.... λές να εχω πρόβλημα?
|
||||
|
||||
![]()
εννοω χαλικι-λαβα...θρυματισμενη λαβα...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Cory -Αναγνώριση.... | caverman | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 11 | 01-10-07 10:39 |
Corydoras aenaus χωρίς ...μουστάκια? | jstiva | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 34 | 07-06-07 11:55 |
Κομμένα μουστάκια σε κόρυς | filoxenos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 11 | 23-01-06 19:41 |
Cory & Fry | a$wto$ | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 15-11-04 22:27 |
Κομμένα μουστάκια στα Corydoras | test | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 26-12-02 04:47 |