|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ΤΝΧ!
Απο ψες, κύλησε πολύ νερο στο....φίλτρο. Κατ΄αρχάς, οφείλω να ομολογήσω, το συγκεκριμένο ειναι απο τα fora που τα μέλη τα "πιο πάνω", δεν "εχουν τη μύτη ψηλά. Όσοι διαβιούν στο Διαδίκτυο αρκετά χρόνια, καταλαβαίνουν τι εννοώ! Απο κει κι ύστερα, στο θέμα μας. Οι θηλυκές που με περίμεναν χθες το βράδυ σπίτι ηταν δυστυχώς τρείς ![]() Δεν ξέρω πως θα την αντικρύσω το μεσημέρι. Φαίνεται πως το αποτέλεσμα της ζημιάς απο το κυνήγι τ' αρσενικού χθες το πρωί απέβηκε μοιραίο τελικά. Μου 'ρθε να τον ..."πνίξω" στο ίδιο του το νερό, χύνωντας μπύρα μέσα στο ποτήρι του ![]() Αλλά ποιός ειμαι εγώ, σκέφτηκα, που θα πάω ενάντια στη φύση; Νυχτιάτικο. Και ετσι, έκατσα και χάρηκα τον Περικλή και "αποκοιμήθηκα" με τον "γαυρο". (τι σούπα Θεέ μου!) Όπου, κατα τη διάρκεια της αποχαυνωσης, παρακολουθώντας το ....."φανταιζί παιγνίδι" του α' ημιχρόνου, χτύπησε το κουδούνι της πόρτας η γειτόνισσα του 3ου ορόφου. Η οποία έδωσε ΔΩΡΟ στη κυρά, τρία χρυσόψαρα! -"Για το παιδί, καλέ, μια και είδαμε τον κο Νίκο να κουβαλάει ενυδρείο προχθές και καταλάβαμε πως το πήρε για το παιδί!!!" Τι να πεί και η κυρία μου; Ευχαριστούμε πολύ, είπε. Τι να πεί; -"Νόμιζα πως θα τα θελες, αγάπη μου, να έχεις περισσότερα! ![]() Και αυτά τα έρημα, σε μια γυάλα το ΄να πάνω στ' άλλο, σαν τη "συμφορά" επιπλέουσα! Δώρο τα στειλαν βλέπεις. Τι ήθελες δλδ; Και 180λιτρο μαζί; Οπότε, φίλες και φίλοι, με βλέπω να τα παρατάω σύντομα, πριν πάθω κανα εγκεφαλικό -ειμαι και σε κρίσιμη ηλικία-και ανασφάλιστος! Τον μονομάχο εν τέλει τον "φιλοξενώ" στη γυάλα της κυρα-Μαρίας, αυτηνής του 3ου, τις δύο εναπομείνασες μονομάχες στο 10αρι. Και στο 30αρι;............................................ ..........................το "έλα να δείς"! Κουτσοί-στραβοί κεί μέσα μπλέξανε. Και μαζί μ΄ αυτούς έμπλεξα και γώ. Σταματάω εδώ και την κάνω για ύπνο (ChL και Πανάθα το βράδυ και με βλέπω να παρακολουθώ το ματς αδειάζωντας νερά στα λουλούδια στο μπαλκόνι (θέριεψαν κι αυτα απ΄το συχνό πότισμα! Ζούγκλα γίνηκαν. Λέτε να φταιεί ...η αμμωνία ![]() ![]() Καλό μεσημέρι σ΄όλους/ες σας. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|