|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Νικατς : 18-08-09 στις 20:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα ελεγα να κρατησεις αυτα που τελικα θελεις να ασχοληθεις...
για παραδειγμα αν θελεις να ασχοληθεις με σκαλαρια,δωσε ολα οσα δεν ταιριαζουν με αυτα και παρε αλλα δυο τρια ακομα σκαλαρακια.... αν θελεις guppies δωσε ολα τα αλλα και κρατα τα guppies.... ετσι καταληγεις μετα στο ποσο μεγαλο θα ειναι και το ενυδρειο που θα παρεις(βεβαια οσο μεγαλητερο τοσο το καλυτερο) για να κανεις μια σωστη αρχη και να το ευχαριστηθεις ![]() ![]() υπ'οψην οτι καθε χρυσοψαρο θελει τουλαχιστον 40 λιτρα... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
για να καταλαβω τωρα εχεισ βαλει γκαπι σκαλαρι γαριδα σαλιγκαρια μαζι με τα χρυσοψαρα ??? κατι επαθα τωρα
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τα χρυσόψαρα μόνα τους στο 10αρι (ξέρω-ξέρω αλλά τι να πρωτοκάνω ![]() Στο 30αρι τα λοιπά. Αυριο παραγγέλνω το 60αρι. Ελπίζω σε 10-15 μέρες (τόσο δε κρατήσει το στρώσιμο ![]() ------------------------- Παράθεση:
Θα διαβάσω περισσότερο και θα πάω στο PShop λιγώτερο! Και ΔΕΝ θα κρατήσω τα συγκεκριμένα ψάρια. Ειναι κρίμα και γι αυτά και για μένα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Νικατς : 19-08-09 στις 20:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Νικατς καλως ήρθες και συγχαρητήρια. Με έκανες και πέθανα σταγέλια πρωινιάτικα
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kατ' αρχάς ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.
Όσο για το τι θα 'μαι σ' ενα μήνα που λές .....ασε να σου πώ εγώ πως με βλέπω: Ζωντοχήρος (θα με σουτάρει, σίγουρα, όταν έρθει ο λογαριασμός της κάρτας και της ΕΥΔΑΠ) σε ενα υπόγειο δυάρι. Για τραπέζι θα 'χω μια τάβλα πάνω σε δυό 60λιτρα, για φαγητό....κάθε μέρα θα 'χω ψάρι (ψητό, πλακί, στο τηγάνι) και σαλάτα πράσινη. Στα πλακάκια του μπάνιου θα ρίξω χαλίκι με υπόστρωμα για να 'χω φρέσκα κηπευτικά. Και θα κάνω αναπαραγωγές guppies για να πληρώνω το ρεύμα το νερό και το νοίκι. Το δέρμα μου θα αρχίσει να μεταλλάσεται μέρα τη μέρα σε λέπια και θα τρέχω στους δερματολόγους στου Συγγρού. Δεν θα μιλάω, θα κουνάω τα χείλη μου μόνο. Και τέλος, όποιος θα κάνει το λάθος να μ' επισκεφτεί για να δεί τι απόγινα, μόνο με μάσκα κι αναπνευστήρα θα του επιτραπεί η είσοδος στη φωλιά μου. Αν δεν γίνουν όλα αυτά σ΄ενα μήνα απο τώρα, σίγουρα παρέλαση την 28η Οκτώβρη ο γυιός μου θα κάνει με τα.....βατραχοπέδιλα. Καλημέρα σ' όλους /ες σας. |
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες και απο μενα!
![]() κακη αρχη οπως πολλοι απο εμας....με διαβασμα στα λινκς που σου εδωσαν τα παιδια θα τα πας μια χαρα...αλλα θελει λιγο υπομονη και καποια εξοδα για να διορθωσεις τα λαθη αν αποφασισεις να κρατησεις τα ψαρια που εχεις....
|
|