|
|
||||
|
||||
![]()
αν μπορουμε να παραγκιλουμε με χαμυλοτερες τιμες αξιοπιστα προϊοντα θα με ελδιεφερε..αν κανει ςπαραγκελια να μου το πεις...να κανουμε μαζι..να μοιραστουμε τα μεταφορικα και μετα να ειναι μου τα στελνεις βολο με δικα μου μεταφορικα...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Έχω αγοράσει διάφορα (παπούτσια αθλητικά,cd,dvd κλπ) από ebay, σε πολύ λογικές τιμές (σε σχέση με Ελλάδα μέρα με τη νύχτα) και με ασφάλεια. Μόνο καμιά φορά, αν πάρεις κάτι από USA, κάνει 2-3 βδομάδες. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Πολύ καλή τιμή πάντως για το μαστερ κιτ.... την επόμενη φορά έχω πάει από e-bay... Αναρωτιέμαι αν τα 800 τεστ που λέει είναι το άθροισμα των τεστ για Ph high, PH low, NH3, NO2, NO3, αλλά και πάλι μιλάμε για 160 τεστ απ'το καθένα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aquaman : 04-08-09 στις 09:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=aquaman;368012]Γιατί χρεωστική και όχι πιστωτική; Αν δεν κάνω λάθος, σε περίπτωση απάτης, η πιστωτική σε προστατεύει μετά από κάποιο όριο, ενώ αν με τη χρεωστική σου αδειάσουν το λογαριασμό... καληνύχτα;
------------------------- Πολύ καλή τιμή πάντως για το μαστερ κιτ.... την επόμενη φορά έχω πάει από e-bay... Αναρωτιέμαι αν τα 800 τεστ που λέει είναι το άθροισμα των τεστ για Ph high, PH low, NH3, NO2, NO3, αλλά και πάλι μιλάμε για 160 τεστ απ'το καθένα! Το αντίστροφο ισχύει. Σε περίπτωση απάτης, μπορεί κάποιος να σε χρεώσει μέχρι το ύψος του πιστωτικού σου ορίου, που συνήθως είναι 7-8-9000 ευρώ, ανάλογα με τι εισόδήματα θα δει η τράπεζα κατά την χορήγηση της κάρτας. Με την χρεωστική, σε περίπτωση απάτης θα σου πάρουν από το λογαριασμό μέχρι όσα έχεις εκεί. Έτσι, φροντίζεις να έχεις μία χρεωστική/καταθετικός λογαριασμός, που θα φορτίζεις μόνο μέχρι 100-150 ευρώ (από e-bank της τράπεζας σου για σβελτάδα/ευκολία) και μόνο για αγορές από ίντερνετ, όπως κάνω εγώ, και θα ελαχιστοποιείς τον όποιο κίνδυνο. ![]() Τα 800 τεστ που αναφέρει, έιναι το άθροισμα όλων των τεστ που εμπεριέχει, όπως σωστά κατάλαβες. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
poly kala παιδια!και απο οτι μου ειπατε της ΑΡΙ ειναι τα καλυτερα...και 30-40 € τα δινω ευκολα!!πολυ καλα νεα!ελπιζω ν αμην πεσουμε αποτομα...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποιο ειναι ποιο θορυβωδες??? | drypes | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 24-04-09 21:21 |
Υγρα test νερου | tasinio | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 13-05-08 05:40 |
Ποιο ειναι το μεγιστο ποσοστο αλλαγης νερου? | GeFior | Malawi | 49 | 08-01-08 15:31 |
Τεστ Ελεγχου Νερου:Ποιο έχετε χρησιμοποιήσει και μείνατε ικανοποιημένοι? | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 18 | 20-11-07 21:46 |
μεταφορα απο 100λιτρο σε 400λιτρο-test χημειας νερου | rockxk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 27-03-07 10:13 |