|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Η πέτρα θεωρώ ότι είναι κάτι παραδοσιακό και δίνει μια ξεχωριστή ομορφιά.
Αλλά………. Οι εποχές αλλάζουν καινούρια υλικά βγαίνουν στην αγορά και δίνετε μεγαλύτερη ποικιλία στο πως να γίνει μια λίμνη. Αν το επέτρεπαν τα οικονομικά μου και μπορούσε ένας μάστορας του είδους να μου κάνει δουλειά όπως στην λίμνη του Άντρου θα το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη. Γιατί απλά όταν είχα δει την δεύτερη παρουσίαση της λίμνης του δε χόρταινα να χαζεύω της φωτογραφίες ξανά και ξανά. Και μου είχε κάνει εντύπωση η τρομερή λεπτομέρεια της όλης κατασκευής. Από δουλειές που έχω δει εδώ στην Θεσσαλονίκη με πολυουρεθάνη magic park και Hyatt regency hotel δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα (χοντροκομμένες δουλειές). Για μένα το τέλειο θα ήταν πραγματικά τεραστία κομμάτια βράχου Το θέμα είναι άντε να τα βρεις να τα μεταφέρεις να τα αγοράσεις και να τα στύσεις σωστά.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
την έχω επενδύσει με μεγάλες πέτρες παιδιά αλλα υπάρχει για παράδειγμα ο χώρος φίλτρανσης ο οποίος είναι αδύνατο να επενδυθεί με πέτρα για διάφορους λόγους.
------------------------- πουριτανέ μην το λες πάντως , έχω δει στο διαδύκτιο απίστευτα πράγματα με φενιζόλ.Θα ανεβάσω μετά το λινκ.Πάντως σαν την πέτρα σιγουρα δεν είναι τίποτα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη exetlaios : 29-06-09 στις 14:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απλά είπα ότι Εγώ έχω συναντήσει έως τώρα σαν προσωπική εμπειρία δε μπορώ να πω ότι ενθουσιαστικά. Όλα τα υλικά είναι καλά για επένδυση : 1.. πέτρα 2.. Fiber glass 3.. πολυουρεθάνη 4.. ξύλο 5.. 6... 7... κτλ……. Όλα εξαρτώνται από αυτών που θα τα πέραση ποσό μάστορας θα είναι και ποσό γούστο θα έχει. Τι τεχνοτροπίες γνωρίζει ώστε να αντέχουν και στον χρόνο οι κατασκευές. Ακόμα και με καλαμιά που λέει ο λόγος αν έχει κάποιος φαντασία και γούστο κάνει παπάδες.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Συμφωνω απολυτα... Τρεις φωτο πιο κατω..... Η πρωτη απο ετοιμους τεχνητους βραχους εταιριας και οι επομενες 2 περαν απο καθε φαντασια... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
2 δικες μου τωρα...η πρωτη απλα μου αρεσε...
![]() και η δευτερη...γονος ολιγων ημερων
|
|||
|
|||
![]()
Άντε να σου ζήσουν!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ομορφη ειναι.........μπραβο!!!!! καποτε θα φτιαξω και γω.......... στο πολυ μακρινο μελλον!!!!!!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρωτη φορα σημερα? | chriskousis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 8 | 06-06-08 10:42 |
ειχε προβλημα το gab σημερα; | orck | Greek Aquarist's Boards | 3 | 16-01-08 19:32 |