|
|
||||
|
||||
![]()
Μονομάχο-σαλιγκάρι τελικά
![]() Γινετε και καμια γαρίδα να βάλω? η θα μου τη φάει? Ψάχνω ψάρια για λίγα λίτρα http://www.theaquariumwiki.com/Category:Fish_-_Common_names_(Freshwater) εδω εχει το μεγαλήτερο κατάλογο και λέει και Min. Tank Size αλλα μέχρι στιγμης οι μονομάχοι και οι γαρίδες ειναι απο 18L και τα αλλα απο 37 και πάνω αλλα έχω να τσεκάρω πολλα ακομα. Θα το φτιαξω συντομα με μονομάχο σαλιγκάρι και θα διαβάσω και για ζωντανά φυτά για να γίνει όσο πιο φυσικο ... Σύντομα θέμα για μονομάχους αν και σιγουρα κατι θα υπάρχει. ------------------------- Κάτι έχει παθει το ένα απο τα 3 νέον και κινιγάει τα άλλα 2 και νομίζω προσπαθεί να τους δαγκώσει την ουρα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη goazila : 09-06-09 στις 21:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αναλογα το μονομαχο....για καποιο διαστημα κρατησα μονομαχο μεσα σε γαριδαδικο σαν προσωρινο μετρο...αραια και που κυνηγουσε καμια...σχεδον καθολου...προφανως θα εβαλε στο στομα μερικες αν και ηταν αρκετα γρηγορες...
ξεκινα με το συνδυασμο που λες και αν σου αρεσει το χομπυ τοτε θα αναβαθμιστεις σε λιτρα... οσο για τα νεον..πρεπει να ειναι σε κοπαδι..οταν δεν ειναι εκδηλωνουν περιεργες συμπεριφορες....οπως αυτη που αναφερεις...
|
||||
|
||||
![]()
να και πάλι για τα νέον στο κατάστιμα μου είπε μπορεις να πάρεις απο 3 - 5 -7(μονο αριθμο) και για τα λίτρα μου μου λεει παρε 3 ή 5 σκεψου ...
και να τωρα το ένα εχει κρυφτει και τα άλλα 2 κινιγιούντε.. |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι μονο αριθμο??
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
έτσι μου είπε στο κατάστημα δε ξέρω
Τώρα βέπω και το χρυσόψαρο οτι εγινε επιθετικο και με το αγκελοψαρο και με τα νέον? Πρώτη φορά τετια σημπεριφορά τοσες μέρες που τα έχω. Παίζει ρόλο μήπος το καπάκι που το άφισα ανοιχτο για να πέση η θερμοκρασία? |
|
||||
|
||||
![]()
η στενοτητα του χωρου παιζει ρολου...μη ψαχνεις αλλες αιτιες....το ειπαμε απο την αρχη...τα λιτρα ειναι το προβλημα....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ick ξανά!! | Moutralewn | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 33 | 04-07-10 18:48 |
Ρεφρακτόμετρο ξανά... | nikman | Λοιπός εξοπλισμός | 6 | 14-02-08 00:36 |
ξανά-μανά παρουσίαση | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 17-10-06 18:24 |
Ξανά cryptocarium | manosdr | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 06-09-04 05:33 |