|
|
||||||
|
||||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Οπος και το τι θα μπορούσα να βάλω... Παράθεση:
![]() Αλλα και έχω και απορριες και σε κάποια πράματα... αν σινεχίσω το διαβασμα θα βγάλω άκρι πιστέβω Σήμερα πήρα τα τεστ αλλα θέλει κιαλο διάβαμα για να μπορέσω να κατανοο τα αποτελέσματα και να μπορω να πράξω αναλογα ![]() Παράθεση:
![]() ![]() Για τα σαλιγκάρια αποσα διαβάζω εδώ είναι πολύ παράξενα και γενανε πολύ και αποσα διαβασα τα φοβίθυκα αν και μου αρεσαν οπος τα είδα. Για γαρίδες δεν ξέρω τίποτα ![]() Αληθινά φυτά θα ήθελα ναι ... αλλα και αυτα για τα λίγα που ξέρω πάλι δυσκολα μου φάνικαν και νόμισα πως ειναι και μικρό το ενυδρίο μου. Παράθεση:
Ενας γνοστός μου αλλα οχι και έμπιρος που είχε πρίν απο εμένα ενυδρίο έριχνε παγάκια το καλοκαιρι στο νερο για να ρίχνει τη θερμοκρασία. Πιστέβω πως ειναι λάθος και ούτε καν να το δοκιμάσω ε? Παράθεση:
![]() Ευχαριστώ για όλα ![]() τι σκέφτομαι τώρα Να καθαρίσει το ενυδρίο της θειας μου και να τα μιράσω προς το παρον. Α για το φίλτρο και τις φισαλίδες ξέρεις αν επιρεάζει σε κάτι ? γράφω πάνω. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ick ξανά!! | Moutralewn | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 33 | 04-07-10 18:48 |
Ρεφρακτόμετρο ξανά... | nikman | Λοιπός εξοπλισμός | 6 | 14-02-08 00:36 |
ξανά-μανά παρουσίαση | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 17-10-06 18:24 |
Ξανά cryptocarium | manosdr | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 06-09-04 05:33 |