|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου εγω απο οσο ξερω τα ψαρια του θαλλασινου στρεσαροντε στο ριχο το ενυδρειο οποτε θα εχεις μια ομοαδα απο ευαλωτα ψαρια στο ενυδρειο σου και ειναι ποιο επιρεποι σε ασθενειες!
|
|
|||
|
|||
![]()
το καταλαβαινω αυτο που μου λες....αλλα ποια η διαφορα 30 ποντους με τους 40(δεν μιλαμε για τις γυναικες)...θελω να πω πως αν φυγω απο το σπιτι που μενω τωρα 80 τμ και παω σε ενα 70 τμ δεν θα εχω και μεγαλο προβλημα..
------------------------- εχει δοκιμασει καποιος να κανει θαλλασινο ενυδρειο με 30 ποντους βαθος και ειχε προβλημα????ή θα ειμαι ο πρωτος που θα το κανει??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mageiras293 : 23-05-09 στις 22:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φυσικά ανάλογα το ψαρί παίζει ρολό και το ύψους ενός ενυδρείου. Γενικά ένα σωστό ενυδρείο πρέπει να έχει και σωστό βάθος και μάκρος και ύψους .Μπορεί να έχω ένα 60 λίτρο ενυδρείο στην κατοχή μου αλλά θεωρώ ότι ενυδρείο θα έπρεπε να λέγονται αυτά που είναι από 300++ λίτρα τα αλλά είναι απλά ενυδρειακια (κοινός μεγάλες γυάλες) σίγουρα ένα ρεεφ ενυδρείο από τα λίγα που έχω διαβάσει στο ότι θέλουν ένα σωρό κυκλοφοριτές βράχο κτλ θέλουν πολλά λίτρα ώστε να φανεί και η ομορφιά τους. Η χημεία στα ρεεφ είναι κάτι που θέλει μεγάλη προσοχή οπότε όσα ποιο πολλά λίτρα τόσο μεγαλύτερη ασφάλεια στο να κράτιουνται τα επίπεδα του νερου σταθερά. Από κει και πέρα ο καθένας κάνει ότι πειράματα θέλει. Καλή επιτυχία σε ότι και αν αποφασίσεις να κανεις.
|
||||
|
||||
![]()
στειλε ενα πμ εδω dream waters αν θελεις προσφορα για ενυδρειο.τωρα τα περι διαστασεων το περιεγραψε πολυ ωραια ο Pouritanos
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστω παρα πολυ παιδια για την βοηθεια...απλως εγω σκεφτηκα να βαλω νεκρο βραχο να το καννω fish only |
|
|||
|
|||
![]()
οτι δεν θα βαλω κυκλοφορητες για τα κοραλια και αλλα τετοια επομενως δεν θελω τοσο χωρο για το βραχο μου...αλλο αν θελω χωρο για τα ψαρια
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι κυκλοφορητές είναι απαραίτητοι άσχετα αν έχεις κοράλια ή όχι!Απλά αν έχεις κοράλια ίσως χρειάζεσαι πιο δυνατούς.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΨΑΡΙΩΝ! | costas_kumitsu | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 08-04-09 20:07 |
σκεψεις για Tanganyika | steady | Tanganyika | 47 | 24-01-09 13:16 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Σκεψεις για δισκους..... | imichal | Δίσκοι | 8 | 05-05-08 10:57 |
Σκεψεις για αλλαγη φιλτρου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 23-01-03 16:47 |