|
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες!!!
![]() εκανες ηδη την πιο σωστη αρχη...δε πηγες να παρεις οτι σου κατεβει και βρηκες το φορουμ και πολυ σωστα αρχισες να ρωτας! με διαβασμα και υπομονη....χωρις βιασυνη μπορεις να κανεις ενα κομψοτεχνημα αισθητικης και σωστου περιβαλλοντος για τα ψαρακια που θα επιλεξεις...καλη επιτυχια!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο Φιλος μας ποιο κατω μηλα για "Αζοτο"και "επιπεδα"Αμαν τι ειναι αυτα παλι..χα χα χα.Ευτυχως οκ πρωτα θα μαθω κ μετα θα αρχισω τις αγορες.Μου αρεσει το μεγαλο ενυδρειο 100Litre και πανω,να μπορω να μπορουν και τα ψαρακια να κοινουμαστε ανετα,να κανω διακοσμισης,ναχω χωρο να κοινηθω..να μπορω να παρω και ψαρη μεγαλο καπος που μου αρεσουν τα μεγαλα ψαρια..ΟΚ τα λεμε!κγ ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τα μεγαλυτερα ενυδρεια ειναι πιο "ευκολα" (τροπον τινα) γιατι ειναι πιο "σταθερα" συστηματα..
οποτε παρε οσο πιο μεγαλο σηκωνει η τσεπη σου...θα αγαπησεις το χομπυ και σιγουρα αργοτερα θα θελεις ακομη πιο μεγαλο...οποτε καντο απο τωρα.... ![]() ολα θα τα μαθεις σιγα σιγα...μη σε αγχωνει τιποτα...με διαβασμα ολοι εδω τα εμαθαν...κανεις δεν εκανε μαγικα....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το πρωτο μου ενυδρειο | Dionysia | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 27-09-09 17:42 |
Το πρωτο 60 λιτρο ενυδρειο | wcpaeb | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 14-04-09 17:42 |
Την γνωμη σας για το πρωτο μου ενυδρειο !! | abrous | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 10-05-07 11:58 |