|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() αν ναι κανε κατι σε παρακαλω να σωσεις τα ψαρακια σου....διαβασε εδω www.tsamisaquarium.gr για τις απαιτησεις των ψαριων που εχεις...(δεν τολμω να πω τη λεξη "φιλοξενεις") επισης καποια πραγματα που λεμε εδω τα εχουμε 1000συζητησει (οπως τα ελαχιστα λλιτρα που θελει ενας μονομαχος) οποτε αν δεν εισαι σιγουρος για κατι η αν δεν εχεις επιχειρηματα προσεξε γιατι μπορει να παραπληροφορησεις αλλους αρχαριους...
|
|||
|
|||
![]()
τα ψαρια τα εχω ενα χρονο μου τα εδιναν και δν μου πηγαινε να τα παω πισο
![]() ![]() ![]() ------------------------- 8λτ ενυδρειο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη antonis15 : 19-03-09 στις 20:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ok για καμια γαριδουλα αμανο τι λετε??
δεν παιζει τπτ τετοιο?? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
για μενα βαλε bettas δεσ εδω
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=22908 μην κανεισ το λαθος που εκανα εγω. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι πολυ δυσολο να κρατησεις σταθερες συνθηκες σε αυτα τα λιτρα....και οι γαριδες ειναι ευαισθητες στις αλλαγες...
|
|||
|
|||
![]()
guppies?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ετσι μπραβο!!!
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σε 55 λιτρα τι...? | Dimis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 08-01-09 15:00 |
φωτισμος για 100 λιτρα | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 12-12-08 03:06 |
λιτρα | g-pavl | Δίσκοι | 14 | 12-12-08 02:52 |
30 ΛΙΤΡΑ | Βιβή | Αρχάριοι γλυκού νερού | 38 | 04-10-08 00:27 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |