|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() φιλικα, Πανος
|
||||
|
||||
![]()
διαβασες το λινκ που σου εδωσα?? γραφει και για τα γκαπυ μεσα...
|
|||
|
|||
![]()
να εβαζα κανα μολυ???
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να επαιρνες κανενα 60λιτρο?
ετσι ωστε να μην εχει τοσο τον περιορισμο τον λιτρων με 60 ευρω περιπου μπορεις να φτιαξεις εναν υπεροχο υποβρυχιο κοσμο και για εσενα αλλα και για τα ψαρακια που θα βαλεις μεσα παντα φιλικα
|
|||
|
|||
![]()
εχεισ φιλτρο και θερμοστετη?
------------------------- παρε μια χελονα η apple snail αλλα να βαλεισ φυτα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη antonis15 : 19-03-09 στις 21:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
οχι τιποτα απο αυτα τωρα το ανακαλυψα το ενυδρειο και σκεφτομουν κατι απλο και οικονομικο να εκανα μαζι του μην το εχω αδειο για αυτο εξαλλου τωρα εχω στριμωχτει γιατι φτιαχνω το 120αρι....
![]() ![]() για τιποτα απλο σκεφτομουνα να επαιρνα και ενα φιλτρο και εναν μικρο θερμοστατη να το δουλευα... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εσυ τι προτινησ?
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω προτεινω μολυ, δηλαδη δεν ξερω αμα ηξερα θα επρατα για αυτο μπηκα στο GAB να μου πειτε τις γνωμες σας....
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
διαβασε με προσοχη αυτα που σου εδωσε ο Πανος δεν χρειαζεται σον και καλα ναβαλεις ψαρια μεσα επειδη το εχεις
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σε 55 λιτρα τι...? | Dimis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 08-01-09 15:00 |
φωτισμος για 100 λιτρα | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 12-12-08 03:06 |
λιτρα | g-pavl | Δίσκοι | 14 | 12-12-08 02:52 |
30 ΛΙΤΡΑ | Βιβή | Αρχάριοι γλυκού νερού | 38 | 04-10-08 00:27 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |