|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Mπράβο Λεωνίδα, πανέμορφος ο κήπος σου. Είναι λίγο ζούγκλα και γι' αυτό μου αρέσει περισσότερο. Πώς χώρεσες τόσα φυτά σε 70 λίτρα; Σκέφτεσαι να βάλεις και άλλα ή να κάνεις και άλλες αλλαγές;
Χάρηκα που τα είπαμε από κοντά έστω και για λίγο. Ελπίζω να τα ξαναπούμε... Αχ αυτές οι οικογενειακές υποχρεώσεις!!! ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πολύ την χάρηκα την μικρή συζήτηση που κάναμε και θα χαρώ να το πιούμε το καφεδάκι.
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο ενυδρείο!!!
Καλή συνέχεια με τις αλλάγες που σκέφτεσαι να κάνεις!!!
|
||||
|
||||
![]()
Νέες αλλαγές. Προστέθηκαν 5 οττόκυκλοι, και άλλαξα το δοχείο 1 λίτρου με το DIY CO2, με ένα 4 λιτρο, και εδώ και 3 ημέρες έχω 110 φυσαλίδες το λεπτό. Δεν πίστευα ότι θα έβλεπα ποτέ τα φυτά μου να φωτοσυνθέτουν, με DIY CO2 !!!
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο! Σε βλέπω με το κλαδευτήρι σε λίγο...
![]() ![]() ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο λεωνιδα!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν έχω άλγες, με 3 T5 24W λάμπες στα 10000Κ. Κάποιες εμφανίστηκαν πριν από λίγο καιρό (πχ στη μος), αλλά είχα μείνει από CO2 και δεν το είχα πάρει χαμπάρι αφού δεν είχα μετρητή φυσαλίδων. Μετέφερα τα ξύλα με την μος στα δεξιά να είναι στην σκιά των φυτών και έχει καθαρίσει. Αλλαγές νερού, δεν κάνω και τόσο συχνά όσο θα ήθελα (λόγω δερματικών προβλημάτων στα χέρια μου), από λίπασμα ρίχνω λίγο pottasium/iron/fleet enema χωρίς κάποιο πρόγραμμα και όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά. (Οι λόγοι που αποφασίσα να μην αλλάξω τις λάμπες με κάποιες ειδικές για φυτά ήταν η τσιγκουνιά μου και ότι στο forum του ο Tom Barr γράφει ότι δεν έχει και τόση σημασία η θερμοκρασία της λάμπας.)
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
30 ΛΙΤΡΑ | Βιβή | Αρχάριοι γλυκού νερού | 38 | 04-10-08 00:27 |
10 Λιτρα | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 20-04-08 09:04 |
ποσα λιτρα; | gutsi | Δίσκοι | 15 | 27-10-07 10:05 |
ψαρια VS λιτρα | octania246 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 30-05-07 20:51 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |