|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ μου αρεσει το σκηνικο
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θέλω να βρω μία ωραία ρίζα, να αντικαταστήσω το "παλούκι" που έχω τώρα δεξιά και μόλις στρώσουν τα φυτά να προσθέσω μερικά ακόμη.
|
||||
|
||||
![]()
Αρκετές αλλαγές, νέα φυτά (ευχαριστώ τον Πάνο και και τον Θόδωρο).
|
||||
|
||||
![]()
δεν μου αρεσε πολυ,μου αρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ομορφο υδροβιο μπουκετο.!!!
νομιζω ομως οτι εχεις παραμελησει τα παπαγαλακια σου.... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Η μος όντως έχει άλγες, πιστεύω να καταφέρω να την καθαρίσω σιγά σιγά με σωστές ρυθμίσεις. (επίτηδες την εκτρέφω για να έχουν φαγάκι οι οττοκυκλοι που θέλω να πάρω ![]()
τί δεν καταΛΛΛαβαίνεις; ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lion : 19-12-08 στις 00:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Ωπα, τωρα το ειδα. Τι ωραιο μποστανακι ειναι αυτο; Ευγε νεε μου, πανεμορφος ο κηπακος σου και ωραια φυτα !
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία πράγματα,αν όπως λες η Blyxa άρχισε να μεγαλώνει τράβα την όσο είναι καιρός προς τα πίσω γιατι σε λίγο καιρό θα ακουμπάει στο τζάμι και την κρυπτοκορίνα τράβα την προς τα έξω μέχρι να φανεί το άσπρο του κοτσανιού του φύλλου,καλή συνέχεια.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια λεωνιδα!
![]() να κανω 2 επισημανσεις? μου φαινετει οτι εχεις βυθισει πολυ τη μπλυξα και την κρυπτοκορινα...τραβηξε τες λιγο πιο εξω..να μεινει μονο η ριζα μεσα... για να μη σαπισουν... η μοςς σου εχει αλγες η ετσι μου φαινεται? η χαλαει η εχει καλυφθει απο αλγη??
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
30 ΛΙΤΡΑ | Βιβή | Αρχάριοι γλυκού νερού | 38 | 04-10-08 00:27 |
10 Λιτρα | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 20-04-08 09:04 |
ποσα λιτρα; | gutsi | Δίσκοι | 15 | 27-10-07 10:05 |
ψαρια VS λιτρα | octania246 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 30-05-07 20:51 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |