|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή πριν κλαδέψεις πως ήταν;
![]() ![]() ![]() Πολύ ζούγκλα ρε Λεωνίδα. Βέβαια όλα τα λεφτά είναι οι οτο! Όντως είναι τουμπανο οι κοιλίτσες τους. Φτου φτου να μην τους ματιάξω...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν κλάδεψα. Είχα βάλει κάποιες πέτρες όταν έστησα το ενυδρείο, για να κάνω ένα λοφάκι και να κρατάνε το πίσω μέρος της άμμου πιο ψηλά αλλά δεν άρεσε καθόλου στα κορυντόρας και το χάλασαν.
Οπότε έβγαλα τις πέτρες και έβαλα φυτά.
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλος!!!!
![]() (εκεινη τη ludwigia μεσα στη μεση..γιατι δεν την πας πιο ακρη??)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τα μικρά ψαράκια, είχα να τα δώ 2 μέρες και φοβήθηκα ότι έγιναν μεζεδάκι αλλά εχθές έσκασε μύτη το ένα στο μπροστινό τζάμι και ήταν εκεί κολλημένο για καμμιά ώρα. Μετά εξαφανίστηκε όπως και τις προηγούμενες φορές αλλά δεν πρόλαβα να δώ που πήγε.
τί δεν καταΛΛΛαβαίνεις; ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lion : 11-02-09 στις 10:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο όπως είναι σήμερα... Στο ξύλο με το διχτάκι (4η φωτό) έχω βάλει δοκιμαστικά λίγο cuba, γιατί με τα corydoras δεν γίνεται να φυτευτεί.
|
|||
|
|||
![]()
Ένα κόσμημα. Πολύ μου άρεσε. Μπράβο Λεωνίδα
Νίκος |
|
||||
|
||||
![]()
καταπληκτικο φιλε lion!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
30 ΛΙΤΡΑ | Βιβή | Αρχάριοι γλυκού νερού | 38 | 04-10-08 00:27 |
10 Λιτρα | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 20-04-08 09:04 |
ποσα λιτρα; | gutsi | Δίσκοι | 15 | 27-10-07 10:05 |
ψαρια VS λιτρα | octania246 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 30-05-07 20:51 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |