|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!!!
εγω το εκανα ετσι με το σκεπτικο μολις υπερχειλιζει το ενυδρειο, θα τρεχει μεσα στην υπερχειλιση στο πατο της οποιας εχει τρυμα 4 εκ. κι απο εκει με σωλινα νερου θα τρεχει στο πρωτο διαμερισμα του σαμπ... δεν θα εχει σύστημα durso... σφουγγαρι στο πρωτο διαμερισμα του σαμπ φυσικα και θα εχει απλα σκεφτηκα αν κανει πολυ θορυβο να εβαζα και ενα σφουγγαρι στη υπερχειλιση... λογικα δεν θα εχει πολυ θορυβο... γιατι θα κυλαει το νερο στο τζαμι και θα πηγαινει στην τρυπα της υπερχειλισης... μολις δουλεψει θα δουμε ... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι θα κανει σαν καζανάκι...σιγουρα...
![]() αν μπορεις να προσαρμόσεις τουλαχιστον μια durso τώρα θα ήταν ότι καλύτερο.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
νεοκλη ισως να εχεις δικιο αλλα... εχω το κακο ελλατωμα να δοκιμαζω... οποτε θα τα ενωσω ολα κανονικα και θα κανω δοκιμη!!! αν κανει θορυβο θα κανω τις απαραιτητες διορθωσεις... μην το παρεις οτι δεν δεχομαι συμβουλες... απλα ειμαι ατομο που μου αρεσει να πειραματιζομαι και να δοκιμαζω... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτο!!!!!
![]() ![]() ![]() Ειναι πολυ καλό αν έχεις εστω και μια μικρή αντίληψη των πραγματων και σε συνδυασμό με το αν πιάνουν τα χέρια σου ειναι super!!!!!! Keep modding!!!!!! Κι εγώ κάπως έτσι είμαι... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα έχουμε δοκιμάσει και εμείς και την.... πατήσαμε...
![]() Ο θόρυβος γίνεται στο σωλήνα στο σημείο εισόδου νερού+αέρα... Καλή επιτυχία.
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά την ίδια πατέντα έχω κάνει κι εγώ. Είναι σχεδόν αθόρυβη αν γίνει έτσι όπως δείχνω στις φωτο μου, καθώς η στάθμη του νερού είναι πιο πάνω από το σωλήνα της υπερχείλησης (τόσο μέσα στο ενυδρείο, όσο και μέσα στον κύβο της υπερχείλησης) και το μόνο που ακούω είναι το σκίμμερ μου...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απο οτι καταλαβαινω δεν εχεις κανενα προβλημα με την υπερχειληση ε??
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπερχειλιση του φτωχου!!!! | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 37 | 06-12-14 06:15 |
diy υπερχειλιση | orck | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 65 | 31-01-14 13:33 |
υπερχειλιση. θα κανει θορυβο??? | alan boy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 05-06-08 09:30 |
Υπερχειλιση... | Zorba_The_Freak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 12-12-07 11:13 |
Υπερχειληση... | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 06-11-07 08:57 |