|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν τσιμπαω απλα το εκανα και εγω για αυτο το ειπα.δεν νομιζω οτι εκανα κακο που παραδεχομαι αυτο που κανω.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ειπα απλως γενικά, οτι μια κουβεντα που καποιος θα εκανε στο msn δεν υπαρχει λογος να την βλεπουν αλλοι, ποσο μαλλον οταν δεν εχει κανενα ενδιαφερον για τριτους, ενω ταυτοχρονα μπορει να γινει αντικειμενο κοινωνικου σχολιασμου. Το Gab ειναι σημειο συναντησης ανθρωπων με κοινα ενδιαφεροντα. Το κατα ποσον τα μελη θελουν να επεκτεινουν τα μεταξυ τους ενδιαφεροντα και σε αλλους τομεις επαφυεται στα ιδια, και κατι τετοιο σε καμμια περιπτωση δεν θεωρειται κατακριτεο (δεν ειμαστε και του κατηχητικου...). Εξαλλου υπαρχουν τα pm καθως και ενας σκασμος αλλοι τροποι προσωπικης on-line επικοινωνιας.
ΥΓ. Οσο και να παρακαλατε, software γνωριμιων δεν βαζω... ![]() ΥΥΓ Αφου και ετσι μια χαρα τα καταφερνουτε. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εισαι κακος τελικα....
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Ολο ψαρια, ψαρια, ψαρια......αμαν πια ! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φιλικα παντα κωνσταντινα
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μιλησα ειδικα αλλα γενικα, ουτε ειπα οτι ειδα κατι ειρωνικο ή επιθετικό..
Απλα να θυμασαι οτι το προφιλ σου ειναι σε κοινη θεα του οποιουδηποτε, αρα μπορει να διαβασει και οτι σου γραφει οποιοσδηποτε.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το ειρωνικο κ το επιθετικο το ειπα για αυτο που εγραψα.εγω πριν.δεν μου αρεσει να το βλεπουν η αλλοι ετσι.και το ξερω για το προφιλ μου.δεν θελω εγω να συνεχισω την κουβεντα γιατι δεν θελω να ερχομαι σε συγκρουση με αλλους ανθρωπους,σας σεβομαι παρα πολυ ολους και τα λαθη μου εγω τα παραδεχομαι. φιλικα κωνσταντινα
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια τι εγινε και δεν πειρα χαμπαρι...
![]() ![]() τοσο κακο ειναι που μου ζητησε η κωνσταντινα να μιλησουμε στο μσν??? παει να πει οτι κατι εχουμε η οτι ειπαμε κατι κακο ??? και αλλα παιδια απο εδω μεσα ( αντρες ) εχουμε αλλαξει και εχουμε μιλησει στο μσν... τι παει να πει οτι κατι παιζεται και με αυτους?? ρε παιδια μη κανουμε το τοοοοοοσο, τοοοοοοοοοοοοοοσοοο. ημαρτον...
|
||||
|
||||
![]()
Για ξαναδιαβασε τι ειπα απο την αρχή....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ασχετα μηνυματα | msigouros | Greek Aquarist's Boards | 28 | 19-06-07 10:34 |
Συγκόληση γωνιακων προφιλ | moogy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 24-03-05 10:38 |