|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Χαλβα θα φτιαξουμε ομαδες εργασιας
εσυ θα απαναλαβεις τα 50 πρωτα μελη τα 50 επομενα εγω και ετσι θα παμε μοιραζοντας τα μελη, οποιος το βρει κερδιζει μια δωρεαν ετησια συνδρομη στο gab ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κύριε Admin απαιτώ να πάρεται την αρμοδιότητα του Accnt ως Mod γιατί δεν με αφήνει να το βρίσω
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Κανονικά θα έπρεπε να πληρώνουν με το ... κομμάτι. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα.αυτο το μην.για μενα ειναι.εγω το εχω πει.ειπα τον θαναση να μπει στο μσν.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΣΣΣΣΣΣ
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν τσιμπαω απλα το εκανα και εγω για αυτο το ειπα.δεν νομιζω οτι εκανα κακο που παραδεχομαι αυτο που κανω.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ειπα απλως γενικά, οτι μια κουβεντα που καποιος θα εκανε στο msn δεν υπαρχει λογος να την βλεπουν αλλοι, ποσο μαλλον οταν δεν εχει κανενα ενδιαφερον για τριτους, ενω ταυτοχρονα μπορει να γινει αντικειμενο κοινωνικου σχολιασμου. Το Gab ειναι σημειο συναντησης ανθρωπων με κοινα ενδιαφεροντα. Το κατα ποσον τα μελη θελουν να επεκτεινουν τα μεταξυ τους ενδιαφεροντα και σε αλλους τομεις επαφυεται στα ιδια, και κατι τετοιο σε καμμια περιπτωση δεν θεωρειται κατακριτεο (δεν ειμαστε και του κατηχητικου...). Εξαλλου υπαρχουν τα pm καθως και ενας σκασμος αλλοι τροποι προσωπικης on-line επικοινωνιας.
ΥΓ. Οσο και να παρακαλατε, software γνωριμιων δεν βαζω... ![]() ΥΥΓ Αφου και ετσι μια χαρα τα καταφερνουτε. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ασχετα μηνυματα | msigouros | Greek Aquarist's Boards | 28 | 19-06-07 10:34 |
Συγκόληση γωνιακων προφιλ | moogy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 24-03-05 10:38 |