|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μιλησα ειδικα αλλα γενικα, ουτε ειπα οτι ειδα κατι ειρωνικο ή επιθετικό..
Απλα να θυμασαι οτι το προφιλ σου ειναι σε κοινη θεα του οποιουδηποτε, αρα μπορει να διαβασει και οτι σου γραφει οποιοσδηποτε.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το ειρωνικο κ το επιθετικο το ειπα για αυτο που εγραψα.εγω πριν.δεν μου αρεσει να το βλεπουν η αλλοι ετσι.και το ξερω για το προφιλ μου.δεν θελω εγω να συνεχισω την κουβεντα γιατι δεν θελω να ερχομαι σε συγκρουση με αλλους ανθρωπους,σας σεβομαι παρα πολυ ολους και τα λαθη μου εγω τα παραδεχομαι. φιλικα κωνσταντινα
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια τι εγινε και δεν πειρα χαμπαρι...
![]() ![]() τοσο κακο ειναι που μου ζητησε η κωνσταντινα να μιλησουμε στο μσν??? παει να πει οτι κατι εχουμε η οτι ειπαμε κατι κακο ??? και αλλα παιδια απο εδω μεσα ( αντρες ) εχουμε αλλαξει και εχουμε μιλησει στο μσν... τι παει να πει οτι κατι παιζεται και με αυτους?? ρε παιδια μη κανουμε το τοοοοοοσο, τοοοοοοοοοοοοοοσοοο. ημαρτον...
|
||||
|
||||
![]()
Για ξαναδιαβασε τι ειπα απο την αρχή....
|
|
||||
|
||||
![]() καλησπερα!!! διαβασα τι ειπες πολυ καλα!!! και θελησα να απαντησω γιατι αρχησαν τα υπονοουμενα χωρις να υπαρχει λογος.... απλα εγραψες κατι που το ξερει ο καθενας ( πως οτι γραφουμε φενεται ) και απο το τιποτα αρχησε θεμα.... εδω ειμαστε μια παρεα και αν αρχισουν οι παρεξηγησεις θα το κανουμε κοτετσι... και ο καθενας θα λεει οτι θελει... πιστευω οτι ειναι καλο να μενουμε σε οτι εχει θεμα με τα ενυδρεια και γενικα τα ζωα και να μη μπαινουμε σε προσωπικα... περναμε μια χαρα εδω μη το σκισουμε το σιτε.... δεν μιλαω σε σενα προσωπικα αλλα γενικα σε ολους!!!! σε πολλα ποστ γινετε της τρελης και λεγοντε διαφορα που καλο ειναι να σταματησουν γιατι σιγα σιγα θα χανουμε μελη... και ατομα που αγαπανε το ενυδρειο...ελπιζω να τελειωσει εδω και να μη συνεχισουμε να χαλαμε το σιτε καθε μερα και με κατι....
|
|||
|
|||
![]()
Θαναση κανεις δεν ειπε οτι εγινε κατι κακο
ο Netblues απλα ενημερωσε οτι το προφιλ ειναι δημοσιο και το βλεπουν ολοι, αυτο καλα εκανε και το ειπε γιατι μπορει καποιοι να μην το ξερουν τωρα μερικοι (και εγω μεσα) το πηγαμε λιγο στο χιουμοριστικο, ε τι να κανουμε; παρεα ειμαστε, γνωριζομαστε αρκετοι μεταξυ μας και ειμαστε ανθρωποι πανω απο ολα δεν ειμαστε ρομποτ που μιλανε μονο για ψαρια και ενυδρεια και ξεφευγουμε συχνα η Κωνσταντινα ΔΕΝ εκανε κανενα απολυτος λαθος και κανεις δεν κανει θεμα κατι που δεν υπαρχει (συγνωμη ξεχασα ενα πολυ σημαντικο ΔΕΝ) (υγ σκεφτομαι οτι ηθελα να γραψω αστιευομενος στην Κωνσταντινα οτι θα στειλουμε κλιμακιο για το μαστιγωμα σαν τιμωρια για το "λαθος" της, τελικα καλα εκανα και δεν το εγραψα...) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κοιτα επιδη διαβασα τι εγινε και ξερω να περνω απο αστεια δεν εχω προβλημα αλλα δεν θελω απο το τιποτα να κανουμε θεμα... οπως ειπες κι εσυ ειμαστε μια παρεα και δεν θελω να χαλασει αυτο με τιποτα... εγω σας νοιοθω ολους φιλους αλλα καποιες φορες βλεπω οτι γινετε και λιγο καταχρηση... θελω να σταματησει εδω το ποστ και ολα καλα...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ασχετα μηνυματα | msigouros | Greek Aquarist's Boards | 28 | 19-06-07 10:34 |
Συγκόληση γωνιακων προφιλ | moogy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 24-03-05 10:38 |