|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τελικα ματα απο μια μερα ανησυχιας πηγα κ πηρα χτεσ ενα ενυδρειο τον 60 με δικο του φιλτρο κ θερμ/τη πανω κ τωρα το στρωνω!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() το θεμα ειναι οτι σπιτι εχω μονο ενα δωματιο κ η αντλια κανει θοριβο! ![]() ![]() μπορω να την κανω κατι να μην πιτσιλαει κ με φερνει συχνοουρια? |
|
||||
|
||||
![]()
Κατεβασε το φιλτρο λιγο πιο χαμηλα ωστε να ειναι ολο μεσα στο νερο.
Αν καταλαβα καλα το προβλημα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το φιλτρο ειναι ενσωματομενο στο ενυδρειο δεν κατεβενει ....
αν βαλω ενα πλαστικο σωληνακη να πεταει το νερο στην επιφανια θα ζωρισω την αντλια? ![]() ------------------------- δεν μου αρεσουν τα γκαμπυ.... καζα ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikaella : 24-07-08 στις 09:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αν γινετε ανεβασε την σταθμη του νερου
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν παει αλλο ειναι στην γραμη του μαχ...... μην τα κανω κ μουσκεμα ολα :PPPPP
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Τελικα τι σκοπευεις να βαλεις μεσα??? ![]() ![]() Ωραια ποσα 8α βαλεις μεσα??? Δεν ξανα ποσταρω στο ιδιο γραφω! χαχαχαχ Μονο σε π.μ απανταω χιχιχ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κοκκινα πορτοκαλι απλα... πρασινα τηα γεμησω τον τοπο τιγρειςςςς μονο μιαουυυ δεν θα κανει.... γιατι να μην ξαναποσταρεις κακεεεε !!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
δοκιμασε αυτο με το σωληνακι,αλλα προσεχε αν εχει μικρη διαμετρο μηπως δεν μπορει να περασει ολος ο ογκος του νερου που θα στελνει η αντλια.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μην βάλεις διάφορα τιγράκια στο ενυδρείο, αλλά μόνο ένα είδος. αν είναι και το φυσικό τιγράκι ακόμα καλύτερα. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Χααχαχαχαχα! Μπράβο κουκλάρα μου, που πήρες ενυδρειάκι! Καλωσήρθες!! και μην ανησυχείς για τον θόρυβο. Feng sui! Ο ήχος του νερού που τρέχει είναι θεραπευτικός (και λίγο συχνοουρία!) Φιλιά!!! |
|
||||
|
||||
![]()
feg soui κ μ@λ εμενα με ποιανει συχνοουρια λεμεεεε!
------------------------- εχω ηδη κανονικα κ 1 κοκκινο .....!! το κοκκινο ειναι γλυκαααα ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikaella : 24-07-08 στις 12:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κανονικα? Δλδ?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- ευχαριστωωωωω:PPPPPPPPPP αλλα δεν μου αρεσει η μαρκα :PPPPP τα αυγα τους μπορει καποιος να μου πει πως ειναι ??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikaella : 24-07-08 στις 12:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
oh mon dieux....
|
|
||||
|
||||
![]()
που θα βρω μια σελιδα να μαθω για τα αυγα απο τα τιγρακια?
|
||||
|
||||
![]()
Πως τα πας με τα Αγγλικά ?
http://www.aquatic-hobbyist.com/prof...tigerbarb.html ξεκίνα από εδώ και στην συνέχεια θα βρεις και άλλα.
|
||||
|
||||
![]()
και κατι ασχετο εχω μια 16χρονη που θελει να παρει την γυαλα που ειχα κ θελει να μαθει τι ψαρι μπορει να παρει!!!
(σας εχω σπασει τα νευρα ![]()
|
|