|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 200 πλακα με κανεις? οχι δεν μπορω να δωσω τοσα τωρα θελει κανεις τα ψαρακια μου δεν θελω να γινω δολοφονος ... και η ηλιθια στο πετ σοπ γιατι δεν μου ειπε οτι δεν κανουν για γυαλαα??? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ενα Μονομαχοενυδρειακι 8α ηταν πολυ φτηνο εαν ενδιαφερεσαι να μην σε πριζω κιωλας! Εδω εμενα οταν το πηρα το 30λιτρο μου και δεν ηξερα τιποτα 120 ευρω μου το εδωσε! |
|
||||
|
||||
![]()
δεν μου αρεσουν οι μονομαχοι ειναι βαρετοι.....
|
|
|||
|
|||
![]()
Εαν 8ες ενυδρειο με καμποσα ψαρακια αν 8ες παρε ενα 40-50 λιτρα και παρε κανενα 4 Γκαπυ ενα αρσενικο και τα αλλα 8υλικα και κανε αναπαραγωγες τι να σου πω ειναι κριμα να τελειωσεις ετσι το χομπυ!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μη με βαζεις αγνωστες λεξεις τι ειναι τα γκαπυ
|
|
|||
|
|||
![]()
ΨΑΡΙΑΑΑ!!
Μπορεις να βαλεις και αλλα ψαρακια σε τοσα λιτρα ψαξε λιγο! |
|
||||
|
||||
![]()
καταρχην καλως ηρθες. υπαρχει ενυδρειο 50 λιτρων με φιλτρο θερμοστατη κομπλε της εταιριας HP με 90 ευρω. εκτος απο χαλικι δεν θα χρειαστει να παρεις τιποτα αλλο για αρχη. αντε και μια ριζα ξυλου για διακοσμηση.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρε καζα απαντησε παραπανω το κοριτσι....
Δεν εχει να διαθεσει χρηματα και ενα 40-50 με τον εξοπλισμο του δεν μπορει να πεσει κατω απο τα 200 ευρω. Μικαελλα δωσε καπου τα ψαρακια η απλα γυρισε τα στο πετ,αλλιως αν τα θες θα πρεπει να επενδυσεις τα χρηματα που ειπαμε... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|