|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καταρχην καλως ηρθες. υπαρχει ενυδρειο 50 λιτρων με φιλτρο θερμοστατη κομπλε της εταιριας HP με 90 ευρω. εκτος απο χαλικι δεν θα χρειαστει να παρεις τιποτα αλλο για αρχη. αντε και μια ριζα ξυλου για διακοσμηση.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν βρεις ενυδρείο, μπορώ να σου παραχωρήσω ένα εσωτερικό φίλτρο eheim 2006 (κάνει για έως 100lt νομίζω), το έχω εφεδρικό, του λείπουν μόνο τα σφουγγάρια του αλλά κάτι θα γίνει
|
|||
|
|||
![]()
Μικαελα το λινκ δεν ηταν για σενα.
καζας σορυ το ξεχασες και συνεχιζεις ακαθεκτος... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλο ειναι να μας πει η Μιακελα ποιο πετ σοπ της πουλησε τιγρακια σε γυαλα.ΕΛΕΟΣ ποια αυτα τα κ#λομαγαζα!!!ΦΤΑΝΕΙ η ξεφτιλα.Ας τους ξεμπροστιασει καποιος!!!!!
![]() ![]() Συγγνωμη αλλα δεν αντεξα.Εχουμε να κανουμε με μια κοπελα που θελει να κανει τα πρωτα της δειλα βηματα στο υπεροχο αυτο χομπυ και πεφτει πανω σε τετοιους ανθρωπους.Δεν καταλαβαινουν πια ,οτι κανουν κακο περα απο το χομπυ και στην τσεπη τους.Σιγουρα ο συγκεκριμενος την Μικαελα την εχασε απο πελατισσα!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τελικα ματα απο μια μερα ανησυχιας πηγα κ πηρα χτεσ ενα ενυδρειο τον 60 με δικο του φιλτρο κ θερμ/τη πανω κ τωρα το στρωνω!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() το θεμα ειναι οτι σπιτι εχω μονο ενα δωματιο κ η αντλια κανει θοριβο! ![]() ![]() μπορω να την κανω κατι να μην πιτσιλαει κ με φερνει συχνοουρια? |
|
||||
|
||||
![]()
Κατεβασε το φιλτρο λιγο πιο χαμηλα ωστε να ειναι ολο μεσα στο νερο.
Αν καταλαβα καλα το προβλημα. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Χααχαχαχαχα! Μπράβο κουκλάρα μου, που πήρες ενυδρειάκι! Καλωσήρθες!! και μην ανησυχείς για τον θόρυβο. Feng sui! Ο ήχος του νερού που τρέχει είναι θεραπευτικός (και λίγο συχνοουρία!) Φιλιά!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Θα πρέπει να προσέξεις να μη βάλεις τόσα πολλά ψάρια. Ρώτα εδώ πριν αγοράσεις οτιδήποτε για να σιγουρευτείς ότι δεν θα κάνεις κάποιο λάθος.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|