|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() οσο για την θηλυκια ειμαι περιεργος να δω το χρωμα.... θα περιμενω φωτο...βεβαια οτι και να ειναι πολυ πολυ καλοδεχουμενη.,... (και μην ξεχνιομαστε οτι θελω και μια απο τις κοριτσαρες σου!!!)
|
||||
|
||||
![]()
Να κι η μπεζοκιτρινούλα. Κι αν δεν σε βολεύει το χρώμα, κανένα πρόβλημα, έχω τον μπεζούλη και ταιριάζουν (αν και θα το σκεφτώ πολύ να τους ζευγαρώσω )
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() τα λεμε αυριο... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπραβο Lucy να την χαιρεσαι κουκλιτσα ειναι.Ωραια χρωματα εχει διοτι συνηθως οι θηλυκες δεν εχουν ωραια χρωματα.Σε βλεπω για δευτερη αναπαραγωγη. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα! Εψαξα χθές και προχθές για θυλικό μονομάχο λευκού χρώματος αλλά εδώ στη Σαλόνικα δέν βρήκα καθόλου θυλικές
![]() ![]() ![]() Σε όλα τα μαγαζιά είχαν μόνο αρσενικούς. Και έτσι πήρα και εγώ ένα καινούριο αρσενικό ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε πηγαινε στο Quicko, εχει, βεβαια τις εχουν ακριβες κ ειναι ασχετοι με το αθλημα. Ειδα κ μια λευκη
|
||||
|
||||
![]()
Στο quiko ήμουν το σάββατο το πρωί και μου είπαν οτι δέν έχουν καθόλου θυληκές.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο μονομαχου... | imichal | Bettas | 1 | 26-11-07 01:06 |
μονομαχος-γαριδες | alexinio | Bettas | 19 | 12-04-07 20:10 |
Επιθετικος Μονομαχος ? ? ? | Rayden | Bettas | 8 | 12-01-05 15:01 |
Αρρωστος Μονομαχος... | Lary80 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 09-10-04 16:38 |
Αρρωστος μονομαχος | ANEMOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 09-09-04 01:57 |