|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα....ερωτηξις....
οι ολολευκοι μονομαχοι ειναι κοινοι η σπανιοι χρωματικα?? οχι αλφικος αλλα λευκος.....στα 15 χρονια που μπαινω σε πετσοπ εδω στην επαρχια και πολλες φορες που γυρναω της θεσσαλονικης...δεν ετυχε να δω ποτε μεχρι τις προαλλες..... τον τσιμπησα αμεσως και τωρα πρεπει να στησω και 4ο ενυδρειο.. ![]() και η επομενη ερωτηση...αναζητω ολολευκη θηλυκια....εχει καποιος χομπιστας η καποιο πετ σοπ?? απαντηση εδω ειτε με πμ.. ευχαριστω!!
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω να είναι σπάνιος. Είχα κάποτε ένα ζευγάρι λευκών μονομάχων.
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
kai gia ta apotelesmata ths diastaurwseis endiaferomai kai egw...xaxaxa....
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε βρε καμιά φωτογραφία να θαυμάσουμε κι εμείς το "έγκλημα πάθους no2"! Ας είναι και στη γυάλα, ούτως ή άλλως ξέρουμε πόσο καλός μπαμπάκας είσαι και τι ωραίο σπιτάκι θα του φτιάξεις του ...πώς τον λένε? όνομα έχουμε?
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() πηρα τωρα 30 λιτρο δοχειο διαφανο με ροδακια για τις δαφνιες και θα μπει στη γυαλα για λιγες μερες ο λευκος....μεχρι να στηθει το 15αρι το πρωτο μου ενυδρειο που ειναι στην αποθηκη...(15 χρονων ενυδρειακι.... ![]() θα βγαλω φωτο μολις μπει στη γυαλα και μπορω να τραβηξω.. και μην ξεχνιομαστε...ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΙ ΛΕΥΚΗ ΘΗΛΥΚΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
|
||||
|
||||
![]()
Βλεπω να με ξεπερνας σιγα σιγα σε αριθμο ενυδρειων.....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εε...τα μικρα δε πιανονται.....σου στηνω δεκα σε χρονο dt...
αν εχεις μπολι ειδικα και ειναι να βαλεις μονο ενα μονομαχο...στηνεται αμεσως...και ξεστηνεται φυσικα.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε με το καλό..! Οι λευκοί δεν είναι κάτι το σπάνιο, βασικά οι άσπροι μονομάχοι λέγονται συνήθως opaque (πχ http://www.siamsbestbettas.com/image...2005_small.jpg) και υπάρχουν και μερικοί pastel που πλησιάζουν στο λευκό (συνήθως cellophane pastel)... Οι αλμπίνοι (οι οποίοι έχουν κόκκινα ή ροζ μάτια και θέλουν ιδιαίτερη περιποίηση και προσοχή) είναι οι σπανιότεροι όλων...!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Κοινοί ειναι για τα διεθνή δεδομένα, εδω στην Ελλάδα δεν μπορεις να βρεις ούτε απλό μονόχρωμο........
|
|
||||
|
||||
![]()
με στεναχωρησες τωρα....
![]() θα ηθελα να δοκιμασω αναπαραγωγη με λευκους.... θα ψαχνω παντως και αν μπορειτε ψαξτε κι εσεις....αντε αν μπορεσουμε να κανουμε αναπαραγωγη να μην ειναι πια σπανιοι και για τα ελληνικα δεδομενα... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σπανιος η οχι δε ξερω.. αλλα εγω δεν εχω δει πουθενα και εχω κοιταξει σε ολα σχεδον τα μαγαζια αθηνας και πειραια , πρεπει να ειναι φοβερος!! που τον πετυχες βρε θηριο πανο;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Είχα δει πριν ενάμιση μήνα περίπου σε μαγαζί της αθήνας κάτασπρο crowntail και πορτοκαλί crowntail (όχι albino)...
Απλά υπέροχοι ήταν |
|
||||
|
||||
![]()
Kαλοριζικος.Ανυπομονω να τον δω.Μια φορα ειχα δει και εγω εναν ασπρο σε πετ σοπ εδω στην Αθηνα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να λοιπον και ο λευκος ανωνυμος....δεν καθεται και πολυ πολυ για φωτο...
ειναι στην γυαλα που ειχε φιλοξενησει και τον Λαμπρο....συντομα θα ειναι ετοιμο και το δικο του σπιτι... προσπαθω να ανεβασω και βιντεακι..
|
||||
|
||||
![]()
Πο πο κουκλι ειναι!!!Φτου μην στο ματιασω!!!Αχ θελω και εγω εναν τετοιο!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ο ανωνυνος σε ευχαριστει για το κοπλιμαν...
![]() καμια ιδεα για το ποια κατηγορια ανηκει ?? η ουρα του ειναι κοντη..λιγο μεγαλυτερη απο θηλυκου....
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν κανω λαθος veil tail πρεπει να ειναι!!!Για περιμενε και τους υπολοιπους να δουμε τι θα μας πουν.
|
|
||||
|
||||
![]()
αν βρεθει λευκος θηλυκος και με τις πολυτιμες συμβουλες που δινουν τα παιδια εδω μεσα...ισως εχουμε ελπιδες....αν εχουμε απογονους θα εισαι η πρωτη που θα χαρισω...αλλα φτανουν τα ονειρα για σημερα...
![]() να και το βιντεακι... http://s270.photobucket.com/albums/j...P1010398-1.flv
|
|||
|
|||
![]()
Το φυτο ειναι αληθινο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σ'ευχαριστω πολυ panos-alex/polis!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφος ειναι Πανο να τον χαιρεσαι!!!!!! Ψιλομπλεδιζει λιγο η ειναι το φως που πεφτει και του δινει αυτην την αποχρωση?
|
||||
|
||||
![]()
οχι οχι...κλασικη πλαστικουρα..απο τον λαμπρο ειχα παρατηρησει οτι θελουν και καμια κρυψωνα να χανονται που και που....ετσι το αφησα και σ'αυτον....μεχρι να ετοιμασω το σπιτι του..
------------------------- με το ματι ειναι ολολευκος....στη μηχανη με το φλας σαν να ιριζιζει και εμφανιζει σιελ αποχρωσεις...στο βιντεακι φαινεται οπως τον βλεπεις στο κανονικο φως...λευκος.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 12-06-08 στις 00:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Παντως στο βιντεακι δειχνει ζωηρος!
|
|
||||
|
||||
![]()
τον τρομαξα λιγο για να κινηθει...
![]() (να προσθεσω τωρα οτι ο λαμπρος τρωει τα παντα....ως κι εμενα θα φαει..χε χε)
|
||||
|
||||
![]()
Το καθε μονομαχακι εχει το δικο του χαρακτηρα.Γι'αυτο και ειναι αξιολατρευτα ψαρακια!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο φοβερός ο μονομάχος σου... Με βάζεις σε σκέψεις. . . Αυριο θα πάω σε κάποιο πετ της πόλης να δούμε τί θα βρούμε εκεί.
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραίος
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ποτε δεν ξερεις τι θα βρεις σε μια εισαγωγη μονομαχων...
Περα απο αυτό ομως, ενας πραγματικα λευκος halfmoon ας πουμε ναι , ειναι οντως σπανιος. (Εδω ειναι σπανιοι οι περισσοτεροι half moon ετσι κιαλλιως.) Αναφερομαι παντα στα ελληνικα petshop. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο μονομαχου... | imichal | Bettas | 1 | 26-11-07 01:06 |
μονομαχος-γαριδες | alexinio | Bettas | 19 | 12-04-07 20:10 |
Επιθετικος Μονομαχος ? ? ? | Rayden | Bettas | 8 | 12-01-05 15:01 |
Αρρωστος Μονομαχος... | Lary80 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 09-10-04 16:38 |
Αρρωστος μονομαχος | ANEMOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 09-09-04 01:57 |