|
|
|||
|
|||
![]()
Καλυτερα 2-3 φορες τη βδομαδα, τοσο λιγο.
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είδα έναν αρσενικό μπεζ- άσπρο με καφεδί λεκέδες στα πτερύγια!!!
![]() Κούκλος είναι αλλά που να τον βάλω αν τον πάρω;;; Λέω να πετάξω τα ψάρια στο ποτάμι!!! ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() επειδη αν το σκεφτω λογικα δε θα παρω....εγω παιρνω το ψαρι και μετα απλα πρεπει να σπαω το κεφαλι μου που θα το βαλω...χα χα...κανε το ιδιο....ολο και καποιο ενυδρειακι θα βρεις να στησεις... λουσυ ποσταρε καμια φωτο απο την κινεζα θηλυκια.... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Θα βγάλω φωτο το βράδυ, να την δεις αύριο το πρωί. Δεν είναι και τόσο κίτρινη τελικά! Με γέλασε το φως του ενυδρείου!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() οσο για την θηλυκια ειμαι περιεργος να δω το χρωμα.... θα περιμενω φωτο...βεβαια οτι και να ειναι πολυ πολυ καλοδεχουμενη.,... (και μην ξεχνιομαστε οτι θελω και μια απο τις κοριτσαρες σου!!!)
|
||||
|
||||
![]()
Να κι η μπεζοκιτρινούλα. Κι αν δεν σε βολεύει το χρώμα, κανένα πρόβλημα, έχω τον μπεζούλη και ταιριάζουν (αν και θα το σκεφτώ πολύ να τους ζευγαρώσω )
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο μονομαχου... | imichal | Bettas | 1 | 26-11-07 01:06 |
μονομαχος-γαριδες | alexinio | Bettas | 19 | 12-04-07 20:10 |
Επιθετικος Μονομαχος ? ? ? | Rayden | Bettas | 8 | 12-01-05 15:01 |
Αρρωστος Μονομαχος... | Lary80 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 09-10-04 16:38 |
Αρρωστος μονομαχος | ANEMOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 09-09-04 01:57 |