|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Λέτε λέτε βρε παιδιά να τα καταφέρουμε;;;;;;
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Υ.Γ. Καθώς θα έρχεσαι για τον γάμο, μην ξεχάσεις να πάρεις τα όπλα σου μαζί....... ![]() Και γιατί να μην τα καταφέρουμε δηλαδή????? Τόσοι είμαστε εδώ κάτω. Ευκαιρία να έρθετε, να γνωριστούμε και ζωντανά. Μόνο να το καθυστερήσετε παιδιά λιγάκι, να έχω αρχίσει να στήνω το θαλασσινό μου, να δώσετε όλοι τα φώτα σας...... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 07:30 απο Αλεξ/πολη , συναντιομαστε Κομοτηνη 08:00 και αφιξη στην Δραμα περιπου στις 09:30.
Εγω και αλλοι 2 σιγουρα.παιζει για το αν θα φερω αλλους 4. Τασσοοοοοο λεγεεεεε. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπάααα!!Δεν τον βλέπω ζωηρό Αντώνη!
|
||||
|
||||
![]()
οκ λοιπον....7μιση ξεκιναμε απο εδω....θα εχω και ενα φιλαρακι μου απο θεσσαλονικη....(κι αυτος με τα ενυδρεια...λουσυ θα θυμασαι τον τασο που καθοσασταν διπλα στην κοπη πιτας...)
κωστα θα πεσει τηλ να κανονισουμε πως τι γιατι... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
παιδια, δεν εγραφα τοσο καιρο στην συμετοχή, γιατι δεν ήταν σήγουρο...
και εχω δυσάρεστα νεα... πρώτον είμαι ταπι μέχρι την δευτέρα το βράδυ, και δευτερον αυτος που θα εκανε για μενα το μεροκάματο στο καφε, αρχησε τα μα μου, και εχω εξεταστική κλπ... οπότε, θέλω πολλές φωτο... δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ... ![]() ![]() ![]() ![]() σας εύχομαι να περάσετε όσο πιο εκπληκτικά μπορείτε... ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ημερήσια εκδρομη ΠΣΦΕ | Z_X | Φωτογραφίες μελών | 15 | 05-06-07 13:54 |
Δηλωση συμμετοχης στη ημερησια εκδρομη στη ΔΡΑΜΑ | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 45 | 02-06-07 13:42 |
ΔΡΑΜΑ - Ημερησια Εκδρομη ΠΣΦΕ - οργανωση ΚΒΕ | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 02-06-07 13:40 |
Ημερησια Εκδρομη ΠΣΦΕ - οργανωση ΚΒΕ | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 41 | 24-03-07 16:21 |
Εκδρομη -ΚΒΕ- στην Αθηνα για την κοπη της πιτας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 31 | 09-03-07 09:30 |