|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σώτο εγώ κατα Αυγουστο μερία θα σας επισκεφτώ!Ο κουμπάρος μου είναι απο το Ηράκλειο , και ο ξάδερφος του (συνάδερφος μου και φίλος) παντρευεται οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν την γλυτώνω
![]() ![]() ![]() Lucy εγώ απο τις 7:30 και μετά μπορώ να ξεκινήσω!Οι άλλοι???
|
||||
|
||||
![]()
Κωστα εχω παει σε κρητικό γάμο να προσέχεις τις κούπες γιατί την πατήσες.Αν σε φωνάζουνε μην γυρνάς κάνε τον κινέζο στο τραπέζι,γιατί μετά την εχείς πατήσει άσχημα.Ο κρητικός ξέρει
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σε λιγες ωρες ξεκιναμε!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() προσοχη στους δρομους σε οσους ταξιδεψουν.....ο καιρος οτι και να ειναι δε θα μας καταβαλει....λουσυ αυριο με την τσιμπλα στο ματι 6μιση το πρωι θα κυνηγαω κριμπενσις... ![]() τα λεμε το πρωι!!!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΞΕΚΙΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ
|
|
||||
|
||||
![]()
Για πειτε πως περασατε....Και φωτο φυσικα!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πώς τα περάσατε παιδιά ;
Εγώ περίμενα το Στράτο να γυρίσει απο Ξανθη που είχε πάει απο την προηγούμενη για κάτι δουλειές, και σκεφτόμουν μήπως σας προλαβαίναμε αν γυρνούσε κατα τις 9-10 αλλα τελικά ήρθε στις 2 το μεσσημέρι οπότε πάει η Δράμα ![]() ![]() ![]() Ελπίζω να περάσατε πολύ καλά, περιμένω να δώ φωτογραφίες... |
|
||||
|
||||
![]()
Elle το μόνο που θα σου πώ τώρα είναι πως εγώ γύρισα σπίτι 12 το βράδυ!!!!
Περάσαμα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!!! ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ημερήσια εκδρομη ΠΣΦΕ | Z_X | Φωτογραφίες μελών | 15 | 05-06-07 13:54 |
Δηλωση συμμετοχης στη ημερησια εκδρομη στη ΔΡΑΜΑ | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 45 | 02-06-07 13:42 |
ΔΡΑΜΑ - Ημερησια Εκδρομη ΠΣΦΕ - οργανωση ΚΒΕ | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 02-06-07 13:40 |
Ημερησια Εκδρομη ΠΣΦΕ - οργανωση ΚΒΕ | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 41 | 24-03-07 16:21 |
Εκδρομη -ΚΒΕ- στην Αθηνα για την κοπη της πιτας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 31 | 09-03-07 09:30 |