|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εμείς τελικά μπορεί να έρθουμε τρία άτομα...Υπάρχει μία πιθανότητα να έρθει και η κουμπάρα μας μαζί..
|
|
||||
|
||||
![]()
οσο πιο πολλοι τοσο πιο καλα!!! καλοδεχουμενη-οι!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ο καιρος γαρ εγγυς(που λεει και ο φιλος μου ο Λιακοπουλος)
Αντε να βλεπουμε και αλλες συμμετοχες. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν αντέχω θα την πω την κακία μου
Μην παιδεύεσαι Αντώνη. Δεν θα έχουμε συμμετοχές γιατί δεν έχουμε κράχτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
δε βαριεσαι λουσυ μου...στις συναντησεις ειμαστε 7-8 ατομα και περναμε υπεροχα...ετσι θα περασουμε και τωρα.....και χαιρομαι που θα ειμαστε ολη τη μερα μαζι!!!
![]() το να ερθουν κι αλλοι δε θα καθοριζε το ποσο ωραια θα περνουσαμε ...απλα θα ηταν μια καλη ευκαιρια να γνωρισουμε νεους φιλους με κοινα ενδιαφεροντα...προσωπικα περιμενω πως και πως την εκδρομη χωρις να σκαω για τον αριθμο των συμμετεχοντων.... ομως οι ευκαιριες να γνωριστουμε μεταξυ μας ειναι λιγες!!! οποτε οσοι πιστοι προσελθετε... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς Πάνο η εμπειρία μου έδειξε ότι όσο λιγότεροι τόσο καλύτερα. Κρίμα κι είμαστε άνθρωποι με το ίδιο πάθος, την ίδια "λόξα", και αναλωνόμαστε σε ποταπότητες!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά μην το βλέπετε έτσι!Ούτε κράχτες χρειαζόμαστε ούτε διαφήμηση!Οι αγκαλιές μας (η παρέα μας εννοώ) είναι ανοιχτές για όλους (είτε μέλη του ΠΣΦΕ είτε όχι , είτε ημηδαποί είτε αλλοδαποί)!!Όποιος θέλει ας έρθει , εμείς περνάμε καλά είτε είμαστε 7 είτε 107 αρκεί να ερχόμαστε για την παρέα και όχι κακοπροαιρετα
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ημερήσια εκδρομη ΠΣΦΕ | Z_X | Φωτογραφίες μελών | 15 | 05-06-07 13:54 |
Δηλωση συμμετοχης στη ημερησια εκδρομη στη ΔΡΑΜΑ | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 45 | 02-06-07 13:42 |
ΔΡΑΜΑ - Ημερησια Εκδρομη ΠΣΦΕ - οργανωση ΚΒΕ | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 02-06-07 13:40 |
Ημερησια Εκδρομη ΠΣΦΕ - οργανωση ΚΒΕ | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 41 | 24-03-07 16:21 |
Εκδρομη -ΚΒΕ- στην Αθηνα για την κοπη της πιτας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 31 | 09-03-07 09:30 |