|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ο ενας ειναι φυσικος τροπος και ο αλλος χημικος... Ο φυσικος ειναι το λεγομενο παγονερο...δηλαδη παγος τριμενος με νερο...αυτο εχει σαν αποτελεσμα την ταχυτερη ψυξη του ιχθυδιου αφου καλυπτει ολη την επιφανεια του και δεχεται αμεσα το θερμικο σοκ και οχι μετα απο ωρες αν μπει στην καταψυξη σε σακουλακι.... Ο χημικος τροπος ειναι μια κοινως χρησιμοποιουμενη αναισθητικη ουσια ονομαζομενη φαινοξυαιθανολη η οποια σε υπερδοσολογια θα εχει σαν αποτελεσμα την καταληξη του ιχθυδιου ανωδυνα. Η φαινοξυαιθανολη μπορει να βρεθει,χωρις να θελω να κανω διαφιμιση, απο εταιρειες κτηνιατρικων φαρμακων οπως vetcare.gr και pharmaqua.gr. Eλπιζω να μην ερθει καποιος στο σημειο ωστε να του φανουν χρησιμες οι παραπανω πληροφοριες. ![]() Οσο για το επαγγελμα μου..οχι δεν ειμαι εκτελεστης ιχθυων, μην βαρατε... ![]() ...απλα ειμαι ιχθυολογος σε μοναδα εκτροφης τσιπουρας-λαβρακιου. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν βρίσκω λόγο να κάνεις ευθανασία σε ψάρι και σε κάθε ζωντανό.Όπως κάθε άνθρωπος που είναι πολύ άρρωστος και ας μην έχει ελπίδες εσείς και ολοι οι άνθρωποι το παλαίβουν να τον κρατήσουν στη ζωη.Ετσι και για τα ψαράκια!Joujouko καλώς ήρθες στο φόρουμ αν και είσαι πολυ πιο παλιος απο εμένα.
|
||||
|
||||
![]()
Οταν ενα ψαρι ειναι τοσο ταλαιπωρημενο απο μια πολυ ασχημη βακτηριδιακη μολυνση και το σωμα του δειχνει κατακρεουργημενο,και οι πιθανοτητες να ζησει ειναι 1/1000 επειδη αργησες να διαπιστωσεις οτι κατι εχει,γιατι να μην το θανατωσεις κ να το αφησεις να ταλαιπωρειται αδικα?
|
||||
|
||||
![]()
Ε τωρα μπερδευεις καποια πραγματα,,,Για τον ανθρωπο υπαρχουν αλλες ενδεδειγμενες μεθοδοι ευθανασιας.Δεν το πετας καταψυξη.Μια ενεσουλα κ ολα καλα.Κ προσωπικα εγω χωρις ποδια κ ολα τα αλλα καλα να ηταν δεν θα ηθελα να ζουσα.Τωρα τα ψαρια ειναι ομοιοθερμα οποτε προφανως για αυτο το λογο η καταψυξη ειναι ανοδυνη
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
'Αλλα ειναι τα δυσκολα που δεν υποφερονται. Φιλικα Δελτα
|
|||
|
|||
![]()
επειδη μερικοι απο εμας θεωρουμε οτι εχουμε την φυση σπιτι μας δεν θα επρεπε να τα αφηνουμε να καταληγουν οπως η φυση εχει προβλεψει; παντα το νεκρο η ημιθανες ψαρι γινεται τροφη για τα υπολοιπα
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχεις λοιπον ετσι να αντιμετωπισεις το θεμα της εξαπλωσης της αρρωστιας που η φυση πιστευω εχει τροπους να αντιμετωπισει (με μεγαλες απωλεις ψαριων φυσικα πριν γινει αυτο) εσυ μπορεις να το αντιμετωπισεις πριν πεθανουν και τα υπολοιπα ψαρια? Φιλικα Δελτα
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΝΑΙ ή ΟΧΙ ;;; | newfish | Σαλιγκάρια | 30 | 15-02-09 23:00 |
UV ναι η οχι? | ton12 | Λοιπός εξοπλισμός | 2 | 05-03-08 10:17 |
κερατοφυλλο ναι ή οχι | Dimi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 27-12-07 13:17 |
Ναι μαι και γω! | jimfytakis | Bettas | 16 | 10-06-07 14:27 |