|
|
||||
|
||||
![]()
γιά δείτε αυτά τα πολύ γοργής θα έλεγα ανάπτυξης φυτάκια που πήρα από το ικέα και έχω βαρεθεί να τα μεταφυτεύω....μήπως είμαι για ξήλωμα???
|
|
||||
|
||||
![]()
κανείς????
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι ξηλωμα? αφου μεγαλωνουν και μαλιστα γρηγορα?? μου κανουν για υδροφυλα πολυσπερμα αλλα δεν διακρινω πολυ καθαρα
|
||||
|
||||
![]()
από ΙΚΕΑ επίσης έχω πάρει αυτό,το οποίο έχει επιζήσει εδώ και ένα μήνα επιτυχώς,στο πίσω μέρος του ενυδρείου,χωρίς πολύ φώς,και τώρα,που το ξήλωσα για το βάλω μπροστά,είδα ότι από 0 ρίζες(μόνο κοτσάνια ήταν),ξεπέταξε και πολύ μάλιστα...έχω την εντύπωση ότι κάποιος ποστάρισε ένα παρόμοιο από ικέα πιό πάνω....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναι φιλε μου....αυτο αποδειχτηκε υδροφιλο τελικα...δηλαδη ακαταλληλο γιατι επιβιωνει καποιο διαστημα μονο εξολοκληρου κατω απο το νερο (μερικους μηνες)....εγω το επεστρεψα..και πηρα αλλο στη θεση του...μπορεις να κανεις το ιδιο η να το κρατησεις στο ενυδρειο και οπου παει...αλλα ΔΕΝ θα παει....
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ πάνο.το μόνο πρόβήμα που θα μου παρουσιάσει δηλαδή είται το ότι θα τα παίξει κάποια στιγμή???
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() στα προηγουμενα ποστ υπαρχει η λατινικη ονομασια του φυτου...δες τι αναγκες θελει... οποτε αφου εδωσε και ριζες να το βαλεις σε κανενα παλουνταριουμ η σε καμια γλαστρολιμνη η οπου του ταιριαζει τελος παντων...η μητερα σου ισως θα εκτιμουσε να της κανεις δωρο ενα φυτο.. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://imagehoster.milkman.gr/viewer...9xahlycxxw.jpg http://imagehoster.milkman.gr/viewer...nud23uqh7s.jpg http://imagehoster.milkman.gr/viewer...i7vx4ao9qv.jpg όντως είναι hydrofylia polysperma ή είναι κάτι παραπλήσιο???το φυτό πάει πολύ καλά πάντως μέσα στο ενυδρείο και από ένα κλωναράκι,φυτεύοντας τις κορυφές βγήκαν αυτά και συννεχίζ<ει ακάθικτο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κι ετσι θα συνεχισει.....ευκολο φυτο και ομορφο...πολυσπερμα ναι.....κι εγω απο ενα κλαδεμα φιλου ξεκινησα...μου καλυψε το μισο ενυδρειο....χαρισα τα 3/4 και παλι εχει φουντωσει.....
|
||||
|
||||
![]()
όντως είναι απίστευτο φυτό.μεγαλώνει σαν διάολος.ακόμη και όταν του πέσουν όλα τα φλυλα αρχίζει και βγάει από το πλάι καινούρια κλαδια. α ρε ικέα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ειναι διαδεδομενο φυτο και το βρισκεις ευκολα.....απλα τα ικεα προσφερονται μονο για φυτα που μπορεις να αναγνωρισεις τελικα...γιατι παιζουν πολλα υδροφιλα......επισης η ποσοτητα φυτου ειναι παρα πολυμικρη....σηνυθως 2 κλαδεματακια.......γιατην παλια τιμη οκ αλλα τωρα δεν αξιζει.......εγω πηρα απο ικεα μονο φυτα που δεν ειχε δει ποτε σε πετ.....για κοινα ειδη που βρισκεις ευκολα...στη ιδια τιμη παιρνεις ενα πολυ καλυτερο και λιγοτερο ταλαιπωρημενο φυτο απο πετ-σοπ
|
||||
|
||||
![]()
εγώ το είχα πάρει 5¤ το γλαστράκι και είχε 3 κλαδέματα. στο πέτσοπ τα φυτά που έβλεπα πάντα,δεν έκανε κανένα κάτω από 6¤ νομίζω...
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι ..παλια τα ειχανε 2 η 3 ευρω και συνεφερε πολυ.,...τωρα 5
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνωριση | ANEMOS | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 07-11-07 10:34 |
αλγη αναγνωριση-φυτα αναγνωριση | jimfytakis | Αναγνωρίσεις φυτών | 22 | 22-09-07 12:15 |
Φυτα Ικεα | epistimon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 22-04-06 12:41 |
αναγνωριση | steady | Ζωοτόκα | 6 | 26-02-05 06:53 |