|
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω και γιαυτο πριν λιγο πηγα στα ικεα και αλλαξα τα φυτακια.......κατεβαζω σε λιγο φωτο...παντως αν και στην αποδειξη εγραφε οτι δεν επιστρεφονται φυτα...δεν ειπαν κουβεντα γιατι οταν της εξηγουσα για υδροβια και υδροφιλα και για κλαδεματα χωρις ριζες.....η κοπελα με κοιταξε σαν εξωγηινο και θεωρησε καλυτερα να αφησει τον τρελο στην τρελα του...παρα να διαφωνησει....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τι σας εχει πιασει με το "γιατρος" ?? καπου εχω κανει αναφορα στο επαγγελμα μου....μισο να κατεβασω και φωτο
|
||||
|
||||
![]()
εδω και οι φωτο...προκειται για Alternanthera reineckii 'Pink' (roseafolia)
ή να μη λεω μεγαλα λογια??...τα φυτα φιλοξενουνται στο ενυδρειο φιλου μεχρι να τα παρω αλεξ-πολη φυσικα ειναι κλαδεματα (δεν περιμενα τιποτα καλυτερο) αλλα εχουν ηδη αρχισει να αναπτυσσουν ριζουλες... δεν ειναι ιδιο με αυτο στο λινκ?? http://content.answers.com/main/cont..._reineckii.jpg
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο πρεπει να ειναιτο colorata που ειπαν τα παιδια....μοιαζει με το πρωην δικο μου ( exotica) αλλα τα φυλλα σε μενα ηταν πιο μακρουλα και με "τεθλασμενη" περιμετρο..οχι τοσο καμπυλη σαν το δικο σου......αλλα ειναι ξεκαθαρο ποως ανηκουν στο ιδιο γενος......
παντως κατα πως φαινεται δε βαστα πανω απο λιγους μηνες στο νερο.... κριμα γιατι εχει απο κατω ενα υπεροχο μωβ χρωμα...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνωριση | ANEMOS | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 07-11-07 10:34 |
αλγη αναγνωριση-φυτα αναγνωριση | jimfytakis | Αναγνωρίσεις φυτών | 22 | 22-09-07 12:15 |
Φυτα Ικεα | epistimon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 22-04-06 12:41 |
αναγνωριση | steady | Ζωοτόκα | 6 | 26-02-05 06:53 |