|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οι τελευταίες μετρήσεις μου είναι χθεσινές: ΝΗ3=0, ΝΟ2=0, pH=7, ΚΗ=11, GH=16, NO3=12,5 Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
Προσοχή με την συσκότιση και το CO2!!! Νομίζω οτι πρέπει να αποσυνδεθεί για να μην σκάσουν τα ψάρια (ας βοηθήσει και κάποιος πιο έμπειρος - δεν είμαι σίγουρη)...
|
||||
|
||||
![]()
To CO2 είναι συνδεδεμένο με τον φωτισμό ανάβει και σβείνει ταυτόχρονα με χρονοδιακόπτη.
Παιδιά βοήθεια η κατάσταση χειροτερεύει τί να κάνω;;;;;;; |
|
||||
|
||||
![]()
μην πανικοβαλεσαι.
το καθε τι χρειαζεται το χρονο του. υπομονη. συνεχισε τη ρουτινα σου κατα γραμμα (φως-λιπανση-co2-αλλαγες νερου κτλ). αφαιρεσε οτι μπορεις με το χερι σου η με μια σκουπαβυθου. και εχε υπομονη. το συστημα σου αν οι μετρησεις και ολα τα υπολοιπα ειναι οπως τα λες θα ισσοροπησει (εμενα μου πηρε κανα χρονο να το καταφερω ![]() υπομονη και τηρηση ρουτινας ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φουλ συσκοτιση για 3 μερες,και οταν λεμε φουλ,φουλ απο παντου.πισσα σκοταδι.
πριν απο αυτο μαζεψε οτι μπορεις με το χερι,κλεισε διοξειδια λιπασματα κλπ... μετα το 3ημερο,μαζεψε οτι ψοφια bga βλεπεις και κανε μια μεγαλη αλλαγη νερου... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() για να μην μπερδευτει ο φιλος μας ...κανε αυτο που λεει ο φιλος klaz και μετα αυτο που προτεινω εγω. νομιζω οτι ετσι ειναι το σωστο ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το φώς απο το παράθυρο ενοχλεί; |
|
||||
|
||||
![]()
για 3 μερες δεν θα παθουν τιποτα σοβαρο.
οταν λεμε φουλ ενοουμε φουλ σκοταδι. ουτε ακτινα. καλυψε ολο το ενυδρυο με κατι ωστε να μην περναει καθολου φως. ΚΑΘΟΛΟΥ ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶λγη | qstavrosq | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 02-01-06 01:22 |
¶λγη; | ΠΑΝΟΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 18-12-05 18:05 |
Άλγη . . . | Juan | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 11-03-05 13:23 |
Άλγη ..... | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 31-05-03 09:15 |