|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Kαι ο σιδηρος που ριχνεις ειναι υπερβολικος.Δοκιμασε το excel σε υπερδοσολογια κανει θαυματα για την bba.Περιορισε στα μισα τα λιπασματα και οσο πιο πολυ μπορεις το flourish.Eπισης ανεβασε το Καλλιο.Αυτα κατα την γνωμη μου.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Η υπερδοσολογία του exel όμως πία είναι για τα 120 λίτρα μου;
|
|
||||
|
||||
![]()
να ξερεις ομως το excel καιει το κερατοφυλλο και την egeria μην παραξενευτεις!
|
||||
|
||||
![]()
ναι αλλά σε τί δόση το excel;
|
|
||||
|
||||
![]()
Η κανονική δόση είναι είναι για την πρωτη μερα ή μετά από αλλαγή νερού 5ml (1 καπάκι) ανά 40 λίτρα και μετά 5ml κάθε μέρα ανά 200 λίτρα.Εσύ στην υπερδοσολογία τα θες επί 2. Οπότε υπολόγισε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Επανέρχομαι με νέα δεδομένα!!!!
Ακολούθησα τις οδηγίες με αποτέλεσμα να εξαφανιστεί σχεδόν όλη η τριχοειδής πράσινη άλγη. Σήμερα όμως εμφανίστικε μία "γλίτσα" σκούρου πράσινου ή μάλον προς το καφέ χρώμα. Απο το πρωί μέχρι τώρα η ποσότητα της είναι αυξανόμενη (φένεται η διαφορά). Το απόγευμα που γύρισα βρήκα το ενυδρείο γεμάτο φυσαλίδες που ξεκινούσαν απο αυτή την "γλίτσα". Βοήθεια τί να κάνω!!!! Τα έχω "παίξει" |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....&highlight=BBA
Μαλλον για bga μου κανει.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |