|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο φωτισμός είναι 12 ώρες με χρονοδιακόπτη 48W Τ5 & 30W Τ8. Τα 30W ανάβουν 15 λεπτά πρίν τα 48 και κλίνουν 15 λεπτά πρίν τα 48. CO2 μπουκάλα με 90 φυσαλίδες περίπου το λεπτό. Λιπάσματα Flurish 2cc 2 φορές την εβδομάδα, Flurish potassium 2cc 2 φορές την εβδομάδα, Flurish Phosforus 2,5cc 2 φορες την εβδομάδα και Flurish Iron 1,5cc 2 φορές την εβδομάδα. Αλαγές τακτικές 30% την εβδομάδα. Αυτής της εβδομάδας οι αλλαγή δεν έγινε γιατί ήμουν Αθήνα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εχω την εντυπωση πως ειναι υπερβολικο το Flurish Phosforus 2,5cc καθως και οι 12 ωρες φως. υποψιαζομαι πολλα φοσφωρικα και ελλειψη νιτρικων(κερατόφυλλο) απ την αλλη θα βοηθουσε να ξερουμε και τα εξης. λιτρα νερου? ψαρια? ταισμα? τι μετρησεις εχεις νιτρικα φοσφωρικα? ποσο καιρο τρεχει το ενυδριο με αυτο το σετ απ (φυτα - ψαρια)? |
|
||||
|
||||
![]()
Για τις πολλές ώρες του φωτισμού το υποψιάζομαι κι εγώ.
Νιτρικά όπως είπα και πιό πάνω έχω περίπου 12,5mg/l, τα φωσφορικά με τεστ της Salifert είναι 0 εδώ και 3 εβδομάδες. Τα λίτρα είναι 120 μικτά και απο ψάρια έχω 12 γκάμπι και 4 ξιφοφόρους. Το ενυδρείο τρέχει με αυτό το σετ απ περίπου 4 μήνες. |
|
||||
|
||||
![]()
Kαι ο σιδηρος που ριχνεις ειναι υπερβολικος.Δοκιμασε το excel σε υπερδοσολογια κανει θαυματα για την bba.Περιορισε στα μισα τα λιπασματα και οσο πιο πολυ μπορεις το flourish.Eπισης ανεβασε το Καλλιο.Αυτα κατα την γνωμη μου.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Η υπερδοσολογία του exel όμως πία είναι για τα 120 λίτρα μου;
|
|
||||
|
||||
![]()
να ξερεις ομως το excel καιει το κερατοφυλλο και την egeria μην παραξενευτεις!
|
||||
|
||||
![]()
ναι αλλά σε τί δόση το excel;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶λγη | qstavrosq | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 02-01-06 01:22 |
¶λγη; | ΠΑΝΟΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 18-12-05 18:05 |
Άλγη . . . | Juan | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 11-03-05 13:23 |
Άλγη ..... | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 31-05-03 09:15 |