|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
στο ενα απο τα αλλα εχω ενα θηλυκο φεστα.
στο αλλο θα εχω απο εβδομαδας 4 μπλικερι (και θα περιμενω να βγαλω ζευγαρι) και το αλλο εινια το 50αρι που ειναι Nursery tank |
|
|||
|
|||
![]()
Παντως με haps και mbuna στο ιδιο ενυδρειο θα εχεις προβλημα και το ξερεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ε,δωσε το festae μιας και ειναι μονο του και κανε αυτο το τανκ με mbuna
|
||||
|
||||
![]()
η **** Τολη ειναι οτι παρολο που το ηξερα δε μπορεσα να αντισταθω στις aulonacares.... καταρα~
σιγουρα υπαρχει μεγαλυτερη ποικιλια στα mbuna... μεσα στην εβδομαδα θα ξεκαθαρισω το μυαλο μου... αλλα δεν ειμαι γνωστης των αφρικανικων κιχλιδων και απο mbuna ακομα δε ξερω τι να βαλω μαζι... π.χ μου αρεσουν τα pseudotropheus Crabro , Acei , Socolofi τα Melanochromis Auratus. jim δεν υπαρχει περιπτωση να δωσω το festae ![]() το εχω απο 2 εκ. ψαρακι και ετοιμοθανατο οταν το πηρα.. το εχω κανει γυρω στα 16εκ .. εχουμε περασει πολλα μαζι και θα παμε μαζι ολη τη διαδρομη ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 11-11-07 στις 21:24 |
|
|||
|
|||
![]()
Τα (πολλα) λιτρα σου βοηθανε,το χαλικι οχι...
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε καθε περιπτωση ομως οχι mbuna+haps.Και μονο η διατροφικες συνηθιες,χωρια και η κυριαρχικη συμπεριφορα των haps θα σε βαλουν σε μεγαλους μπελαδες
|
|||
|
|||
![]()
Μετα απο τοσο καιρο στο χομπι θαπρεπε να μπορεις να αντισταθεις.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σχάρα διάχυσης για λάμπες φθορισμού | frits | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 04-02-07 13:12 |
προβλημα διαχυσης co2 | prodigy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 06-11-06 13:42 |
Νέο μέλος ερωτησεις για co2 και διαχυσης | georgesa | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 27-11-05 16:31 |
Προβλημα διαχυσης Co2 | Gorgi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 25-02-05 16:40 |
φιλτρο βιθου! | tolis_1234 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 03-02-05 23:56 |